Hvad er årsagerne til igangværende kvalme?

10/03/2011 by admin

Der er mange forhold, som kan forårsage vedvarende kvalme. Det er vigtigt at se din sundhedspleje udbyder for at få en diagnose for igangværende kvalme.

Identifikation

Kvalme er beskrevet som den pludselige trang til at kaste op. Det er kroppens reaktion på stress, angst, toksiner, og visse vira eller bakterier. Kronisk eller igangværende kvalme er når kvalme fortsætter i flere uger eller opstår dagligt.

Fibromyalgi

Mellem 40% og 70% af mennesker med fibromyalgi lide af igangværende kvalme. Disse symptomer kan variere fra mild til moderat intensitet. Nogle fibromyalgi patienter har kvalme, der opstår dagligt.

Kemoterapi

Mennesker, der modtager kemoterapi behandlinger ofte lider med kvalme. Dette kan få bedre efterhånden som behandlingen skrider frem. Men hvis du er meget syg, tale med din sundhedspleje udbyder om medicin, der kan hjælpe lethed kvalme i løbet af behandlingen.

Ubalance

Din indre øre hjælper din krop til at opretholde balancen. Når denne balance forstyrres, kan det resultere i igangværende kvalme. Mange mennesker, der har denne betingelse lider med kvalme mens du går eller skiftende positioner hurtigt.

Overvejelser

Hvis du oplever vedvarende kvalme, konsultere din sundhedspleje udbyder. Når en diagnose er foretaget, kan der være medicin, der vil hjælpe lethed igangværende kvalme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com