Tæpper med elektrisk opvarmning & aborter

08/18/2011 by admin

Tæpper med elektrisk opvarmning & aborter

Tæpper med elektrisk opvarmning kan være en godsend om vinteren når du føler som om du bare ikke kan få varm, men medicinske fagfolk har endnu ikke har kunnet nå til enighed om deres sikkerhed. Forskning findes, på den ene side, der viser, at tæpper med elektrisk opvarmning er sikker, og på den anden side, at de kan bidrage til aborter.

Link til spontan abort

De to store bekymringer om elektriske tæpper er, at høj core krop temperaturer og høj eksponering for elektromagnetiske felter er blevet videnskabeligt knyttet til aborter. Tæpper med elektrisk opvarmning udsætte kvinder til begge, men på et lavt niveau.

Varme

Hvis en gravid kvinde beslutter at bruge et elektrisk varmetæppe til at holde varmen, skal hun sørge for, at hun ikke bliver overophedet. Ifølge Dr. Carol Archie, Ob-Gyn, er det vigtigt ikke at lade en gravid kvindes kroppens kernetemperatur nå 103 grader, for at undgå at risikere føtale abnormaliteter eller abort.

Elektromagnetisk felt

Ifølge, Families.com ved hjælp af et elektrisk varmetæppe for at holde varm mens gravide vil udsætte kvinden og hendes barn for en øget elektromagnetisk felt. Elektromagnetiske felter har været knyttet til abort, men på højere niveauer end er til stede i tæpper med elektrisk opvarmning.

Hvad læger sige

Hverken læger eller store medicinske sammenslutninger har indgået om tæpper med elektrisk opvarmning bidrage til aborter. Det er bedst at konsultere din læge før du bruger en da hun kender din personlige historie og kan give en mere personlig anbefaling.

Tips til brug

Mange kvinder, der vælger at bruge tæpper med elektrisk opvarmning slå dem på en halv time før sengetid til at varme sengen, så slå dem fra, før at komme under dynen. Dette reducerer risikoen for overophedning og eksponering for elektromagnetiske felter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com