Svampen kæmper urter

02/06/2012 by admin

Mange almindelige urter let fundet i vores køkken kan også fjerne den nastiest svampeinfektioner. Mange af disse urter, som vi nu kalder svampedræbende urter, har en lang tradition i folkemedicinen for deres evne til at helbrede svamp. Nogle af disse urter, dog bør udvises forsigtighed som de kan være giftigt i store mængder, eller hvis taget uhensigtsmæssigt. Før du tager disse urter til at behandle en moderat eller svær infektion, skal du tjekke med din læge, især hvis du også tager medicin, for at undgå komplikationer. Du bliver nødt til at undersøge din egen tilstand og sygehistorie til at finde ud af hvis en urte rute for en svamp infektion er for dig.

Hvidløg

Kineserne har brugt hvidløg i tusinder af år i deres system af medicin til behandling af bakterie-og svampeinfektioner. Europæiske folkemedicin også har udnyttet hvidløg, og det er omfavnet af alternativ medicin samfund som en kraftfuld antimikrobiel urt. Undersøgelser vedrørende hvidløgs effektivitet er dog relativt få i antal. Hvidløg er kendt for at indeholde et stof kaldet allicin, og det var kun en hypotese, indtil for nylig, dette stof er ansvarlig for hvidløgs svampedræbende evner. En 2009 undersøgelse fra Taihe Hospital af YunYang Medical College i Kina viste sig at ren allicin, findes i hvidløg, er en stærk svampedræbende, mere kraftfulde end syntetiske allicin og allicin-holdige forbindelser, der også findes.

Kryddernelliker

Fed behandler ofte en række infektioner, fra tarmparasitter til svampe gær. Dens væsentlige olie har kraftig svampedræbende egenskaber, ifølge en undersøgelse fra 2007 fra Tunesien, der testede den æteriske olie af nelliker mod forskellige arter af candida eller gær. Nelliker, især den æteriske olie, bør anvendes med forsigtighed. Det kan brænde huden hvis appliceres eller producere en halsbetændelse, når det tages oralt. Små børn og gravide kvinder bør undgå at tage denne urt, samt folk, der kan planlægges for kirurgi inden for to uger.

Kanel

Mange mennesker nyder kanel for dens sød, krydret smag, men ikke mange er klar over, at denne urt er også meget svampedræbende. University of Maryland Medical Center anbefaler kanel som en "svampedræbende krydderi" til behandling af gær infektioner. Du kan tilføje det til så mange måltider som du kan styre, og det er generelt betragtes som meget sikker at bruge. Kanel er ofte ansat som en forebyggende foranstaltning, at holde svampeinfektioner stangen når det tages over en periode. Du kan også bruge den æteriske olie, som er meget varm og duftende. Ligesom nelliker, men kan kanel olie brænde følsom hud, så aldrig bruge det ufortyndet eller på membraner såsom læber, mund eller vagina.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com