Post kirurgisk bindes snor syndrom

02/02/2012 by admin

Bindes snor syndrom er en tilstand karakteriseret ved et abnormt væv tilknytning til rygmarven. Mere almindeligt kaldet tøjret rygmarven syndrom, begrænser denne fusion af væv den samlede bevægelse af din rygmarven, hvilket resulterer i temmelig ubehageligt og uforklarlige symptomer. Selv om de fleste tilfælde af tøjret rygmarv er et resultat af en medfødt defekt, er det muligt at udvikle denne unormale vedhæftet fil under helingsprocessen efter en spinal kirurgi, især i tilfælde af flere kirurgiske procedurer. Dette vil hovedsagelig afgive indlæg kirurgisk bindes snor syndrom en potentiel komplikation af rygkirurgi.

Identifikation

Når spidsen af din rygmarven sikringer med andre væv langs nederste rygsøjlen, som dens beskyttende foring, kan det forårsage en tøjret ledning. Og når ledningen er tøjret, ikke kun gør det begrænser dens bevægelse, men det kan også producere nogle stretching, især hos børn. Dette er i høj grad, at børn ikke er endnu fuldt udvoksede, herunder længden af deres ryg. Som vi alder og stigning i højden, afsnittet sammenvoksede holder bunden af rygmarven tøjret, forårsager det unormalt strække. Det er imidlertid også muligt for denne udspilning sted som vi flytter, så selv voksne kan lide ledning strække efter en kirurgisk procedure.

Symptomer

En af de vigtigste symptomer på post kirurgisk tøjret ledningen er smerter. Men denne smerte er ikke bare isoleret på bagsiden; Du kan også opleve nogle niveau af smerter i benene. Smerte er ofte ledsaget af fornemmelser af prikken eller følelsesløshed, og endda et tab af styrke inden for din ryg og ben. Dette kan påvirke din kropsholdning samt gangart og andre muskler i ryggen, hvilket resulterer i spasmer. Du kan begynde at lide spørgsmål, der involverer vandladning og afføring, såsom en øget frekvens, haster og endda inkontinens. I nogle situationer kan kan et smilehul eller misfarvning danne på du lavere tilbage, nær området af tethering.

Komplikationer

Som med næsten enhver tilstand, der kan påvirke kroppen, post kirurgisk bindes snor syndrom er ikke uden komplikationer. Hvis venstre ubehandlet, kan du begynde at udvikle læsioner eller cyster langs de udspilede områder af rygmarven. Dette kan forværre smerter, følelsesløshed og svaghed inden for de tilknyttede vedhæng og tilbage.

Behandling

Kirurgisk reparation er virkelig den eneste form for behandling for post kirurgisk tøjret ledningen syndrom. De sammenvoksede er behov for at være "detethered" for ledningen til at vende tilbage til normal. Dette bør lindre symptomer på betingelsen og reducere chancerne for andre komplikationer, der kan skyldes den tethering. Ikke alle er endnu en levedygtig kandidat til operation. I denne situation, er nerveender afskåret, dermed fjerne mange af de associerede symptomer mens du stadig holder snoren bindes.

Prognose

I enten situation er de fleste mennesker i stand til at vende tilbage til en normal hverdag fri for smerter og andre symptomer. Hvis ledningen er i stand til at være detethered, er opfølgende besøg ofte nødvendigt at sikre, at læsioner eller cyster ikke danne langs rygmarven.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com