Ulemper ved børns tand fugemasse

02/04/2012 by admin

Ulemper ved børns tand fugemasse

Selvom børn vil tabe deres mælketænder når erstattes af blivende tænder, er det stadig vigtigt at tage ordentlig pleje af deres tænder med regelmæssig tandbørstning, tandtråd og ture til tandlægen for x-stråler og tænder rengøring. Fugemasser har mange fordele for børns tænder, nemlig beskyttelse af de rigelige naturlige riller og dips, der især er til stede i mælketænder overflader. Baby tænder indsamle nemt mad og bakterier fører til tand henfald, tab og gum sygdom. Fugemasser er ikke perfekt, men, og har nogle ulemper.

Ikke-permanente

Fugemasser beskytte tygge overfladen af tænderne fra henfald. En fugemasse er en klar, hård plast emalje malet på en tand, der tørrer og etablerer en vandtæt forsegling med tanden. Desværre, fugemasser ikke vare evigt. Efter omkring fem år skal de udskiftes.

Skøre

Mens fugemasser er hård, spise hårde fødevarer som is, kan jawbreakers, hårdt slik eller nødder få dem til at knække. Når en fugemasse bryder, mad kan blive fanget under det, mellem fugemasse og tand, og kan forårsage tand henfald.

Don't Stop tandkødssygdomme

Det er billigere at sætte fugemasser på dine børns første, permanente bageste tænder, end det er at rette huller i tænderne, efter det er opstået. Det gør fugemasser en klog investering. Men fugemasser forhindrer ikke gum sygdom forårsaget af manglende tandtråd, der fjerner bakterier fra mellem tænderne.

Så mens fugemasser alene ikke vil holde dine børns tænder perfekt ind i voksenalderen, når de kombineres med regelmæssige tandlægebesøg, begynder i en alder af 3, de vil hjælpe dine børn tale godt, smile godt og har sunde, glade munde.

Skal gentages

Fugemasser bære over tid. Fugemasser nedbryde og nye tænder kommer, skal fugemasser udskiftes. Dette kræver en gentagen investeringer af midler i børns tænder. En fugemasse koster $45 per tand, som i December 2010. Finde ud af om din dental forsikring dækker fugemasser og afgøre, om du har budgettet råd til fugemasser. En ulempe fugemasser er, at de ikke kan bruges alene. Ud over at være udskiftet flere gange, er fluor behandlinger også anbefale sammenholdt med fugemasse til ordentligt beskytte børns tænder fra henfald.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com