Hvad er Diffuse Sinus sygdom?

07/25/2010 by admin

Hvad er Diffuse Sinus sygdom?

Sinus sygdom kan påvirke et eller flere af de otte bihuler. Sinus sygdomme bliver diffus når det spreder sig fra den ene region og påvirker andre bihuler.

Diagnose

Din læge vil bestille en eller flere test til at afgøre, om du har diffuse sinus sygdom. CT-scanninger give et mere detaljeret look end en X-ray, så mange læger foretrækker at bruge dem til diagnose. Mr-scanninger er en anden mulighed for mere grundig.

Effekter

Diffuse sinus sygdom forårsager forringelse af sinus væv. Dette skaber til gengæld, følsomhed over for kronisk sinus infektioner, fortykkelse af sinus vægge og mulige knogleskader.

Overvejelser

Når en sinus sygdom er blevet diffust, er behandling nødvendigt at ikke kun helbrede de ramte områder, men også at holde det fra at sprede sig yderligere, Ifølge National Institutes of Health.

Behandling

Behandlinger for diffus sinus sygdom kan omfatte endoskopisk kirurgi, anti-inflammatoriske medicin og nasal kunstvanding. Syge væv fjernes og/eller bedre sinus dræning åbninger er lavet. At reducere betændelse hjælper med at forhindre yderligere skade på væv.

Advarsel

Nogle diffuse sinus sygdomme kan være fatalt, når de lades ubehandlet. Kroniske sinus symptomer som hovedpine, facial ømhed, kronisk overbelastning og dræning af tyk gul-grønne Slim behovet tjekket af en læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com