Hvordan til at disponere over Energizer batterier

07/20/2011 by admin

Hvordan til at disponere over Energizer batterier

Hvert år der millioner af batterier bruges af millioner af mennesker. Når batterier mister deres magt og stoppe med at arbejde, er de ofte bortskaffes i papirkurven. Men afhængigt af de kemikalier, der bruges til oprettelse af batteriet, det er ikke altid den rette metode til bortskaffelse. Batterierne ender på lossepladser og påvirker negativt miljøet forårsager skade på mennesker og dyr på grund af de kemikalier, som de er lavet. Energizer batterier er ingen undtagelse og skal genvindes. Du kan beskytte miljøet ved korrekt bortskaffelse af batterierne.

Instruktioner

• Bestemme, hvilken type af Energizer batterier du har. Sikre, uanset om de er primære, som ikke kan genbruges, eller sekundære, der er genopladelige og kan genbruges. Primære batterier indeholder kemikalier såsom basisk, carbon-zink og kviksølv-oxid, der skal genvindes.

• Læs ingredienser på batteriet. Typer af batterier, som kan bortskaffes i skraldespanden og ikke vil skade miljøet omfatter alkali-mangan, både genanvendelige form og carbon-zink.

• Find en genbrugsstation i dit område. De vil acceptere både primære og sekundære batterier. Gøre en tur til centrum med alle gamle batterier du ønsker at genbruge. Bring dine batterier til byens svøbt stramt i en plasticpose.

Tips & advarsler

  • Californien har strenge regler og kræver genanvendelse af flere batterityper. Gør dig bekendt med genanvendelse love i din tilstand.
  • Enhver forseglet, bly-syre batterier skal bringes til et farligt husholdningsaffald samlecentral. Bly-syre køretøj batterier skal returneres til det sted, hvor du har købt dem for korrekt genvinding.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com