Sådan holder nøjagtig patientjournaler

07/22/2011 by admin

Sådan holder nøjagtig patientjournaler

Holde nøjagtige lægejournaler er en væsentlig del af patientbehandlingen, men holde disse optegnelser, nøjagtige og ajourførte kan være noget af en udfordring. Selve arten af lægejournaler kan vanskeliggøre korrekt sporing, og at sådanne optegnelser er så meget personlige kun tilføjer til udfordringen. Heldigvis er der nogle praktiske måder til læges kontorer, hospitaler og medicinske klinikker til præcist at spore patientinformation og sørg for at hver patient får plejen, han eller hun har brug for.

Instruktioner

• At holde nøjagtig medicinske journaler er en væsentlig del af patientbehandlingen, men holde disse optegnelser, nøjagtige og ajourførte kan være noget af en udfordring. Selve arten af lægejournaler kan vanskeliggøre korrekt sporing, og at sådanne optegnelser er så meget personlige kun tilføjer til udfordringen. Heldigvis er der nogle praktiske måder til læges kontorer, hospitaler og medicinske klinikker til præcist at spore patientinformation og sørg for at hver patient får plejen, han eller hun har brug for.

• Tildele et entydigt id til hver enkelt patient er afgørende for præcis sporing af medicinske journaler. At give hver enkelt patient et unikt identifikationsnummer er den bedste måde at sikre at poster opdateres præcist og rettidigt. Af sikkerhedsmæssige årsager bør denne unikke id ikke patientens CPR-nummer. I stedet bør det være en entydig numerisk eller alfanumerisk kode. Andre identificerende oplysninger, som patienten 's første og sidste navn og deres fødselsdato, bør også indgå i masterposten, men den entydige identifikator bør være nøglen.

• Database-software som Microsoft Access er udviklet til at håndtere store mængder af komplekse data, gør det til et perfekt valg for elektroniske patientjournaler. Da Microsoft Access er en del af Microsoft Office-produkter, har mange medicinsk kontorer og hospitaler allerede programmet installeret. Oprette en tabel med den entydige identifikator for hver enkelt patient, sammen med patientens navn, adresse, fødselsdato og andre vigtige oplysninger, er en fantastisk måde at komme i gang. Ud over sin enkelthed og brugervenlighed, kan databaser oprettet i Microsoft Access nemt eksporteres til andre formater, hvilket gør det nemt at dele oplysninger med forsikringsselskaber, læger, hospitaler og andre udbydere af sundhedsydelser. Der er også speciale tracking software på markedet, og dette speciale tracking software kan give fremragende fordele for stor medicinsk kontorer og andre institutioner.

• Alle de fancy software i verden vil være nytteløs, hvis personalet på hospitalet, lægens kontor eller Lægeklinik ikke er ordentligt uddannet på hvordan man bruger det. Før nogen elektroniske optegnelser tracking går på plads, er det vigtigt at indføre faste politikker og procedurer vedrørende ajourføring af patientjournaler. I de fleste tilfælde, ville det være bedst at tildele en håndfuld centrale medarbejdere til at indtaste og opdatere patientjournaler hele dagen. Det er vigtigt at have personale nok cross-uddannet på denne dataindtastning til at dække sygdomme og ferier, men denne kritiske opgave bør begrænses til de mest kvalificerede medlemmer af holdet. Det er også vigtigt at have detaljerede skriftlige instrukser tilgængelig til alle ansatte, som vil have dette ansvar. Denne form for dokumentation vil også være meget værdifulde, når du træner nye medarbejdere.

• Online opbevaring kan i høj grad forenkle processen med tracking patienter og holde deres oplysninger sikre. Ved at holde lægejournaler online, kan sundhedspleje udbydere sikre at alle data er korrekte, mens på samme tid at fjerne meget af det papirarbejde, der truer med at kvæle systemet.

Enheder såsom chipkort bruges ofte af medicinske institutioner til at kontrollere patientens identitet, give medicin oplysninger og holde en præcis registrering af tidligere operationer og sundhedsmæssige problemer. Patienter kan også bære deres egen elektroniske patientjournaler i form af flash-drev, der kan interface med hospitalets systemer. Disse elektroniske lagerenheder giver en nem måde at gemme og sikre denne vigtige data, og mange patienter bærer allerede disse medicinske journaler, overalt de går.

• Når patienter angiver hospitalet de er normalt udstyret med særlige armbånd, der er kodet med vigtige oplysninger såsom dato fødselsdato og navn. Stregkoden på disse armbånd er også kodet med oplysninger om patientens aktuelle helbredstilstand, samt sygdomshistorie, stof allergi, tidligere indlæggelser, stof allergi, aktuelle medicin, tidligere operationer og andre oplysninger, rulleskøjterne. Medicinsk personale kan gøre mest muligt ud af disse oplysninger og undgå medicinsk fejl ved at kontrollere både patientens fulde navn og fødselsdato før administration af enhver medicinsk behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com