Typer af medicinsk polymerer

07/27/2011 by admin

Typer af medicinsk polymerer

En polymer er et stof, der har en høj molar masse og består af gentagne enheder. Nogle polymerer er fremstillet af naturlige kemikalier, mens andre er syntetiseret. Disse polymerer er skabt gennem kemiske reaktioner produceret af molekyler kaldet monomerer. Disse monomerer join og formular kæder, ifølge University of Wisconsin. Det medicinske felt bruger polymerer både for forskellige medikamenter og plast bruges til at konstruere forskellige medicinske anordninger.

Plast

Mange syntetiske polymerer er plast, der anvendes i konstruktionen af medicinsk udstyr. Plast har været anvendt til at oprette simple og mere komfortabel proteser arme og ben. Proteser fremstillet af plast er mere fleksible og bevæger sig mere jævnt. Plast er mindre tilbøjelige til at blive forurenet af patogener end andre byggematerialer, såsom metaller og skoven. Plast tillader medicinske fagfolk til at skabe disponible forsyninger, så forsyninger forurenet af patogener og væsker kan bortskaffes. Slanger, sprøjter og mange andre medicinske anordninger er lavet ved hjælp af plast.

Stivelse og proteiner

Mange fødevarer er polymerer. Proteiner og stivelse er begge polymerer, som folk skal forbruge. Den menneskelige krop har brug for protein for energi og for at opbygge muskelmasse, selvom de fleste amerikanere spiser mere protein end nødvendigt. Ifølge Appalachian State University, atleter og andre aktive mennesker har brug for mere protein end normalt. Når mennesker lider af proteinmangel, kan protein kosttilskud være en form for medicin.

Cellulose

Cellulose er et naturligt stof, der er en polymer. Det bruges til at gøre lægemidler, som natrium cellulose fosfat og hydroxypropyl cellulose. Natriumfosfat cellulose sænker højt calcium niveauer i urinen, og hjælpe til at holde nyresten fra udviklingslandene, ifølge University of Maryland.

Polyethelene

Polyethlene glycol er en polymer, der fungerer som et afføringsmiddel. Det er et afføringsmiddel, der øger mængden af vand i afføringen, hvilket hjælper behandle forstoppelse. Dette fører til mere hyppige og lettere afføring, ifølge University of Arkansas. Nogle versioner bruges til at rydde ud i tyktarmen før en koloskopi.

Polystyren

Natrium polystyren er en polymer, der behandler Hyperkaliæmi, en overdreven mængden af kalium i blodet. Den menneskelige krop kan normalt regulere mængden af kalium i blodet meget præcist, så en manglende evne til at regulere kalium angiver problemer med nyrerne. Denne medicin er ordineret til patienten og lægen giver patienten anvisninger på hvordan du bruger medicin, ifølge University of Maryland.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com