Hvordan at finde pårørende til en lammet Person

07/21/2011 by admin

Hvordan at finde pårørende til en lammet Person

Hvis din elskede er påført en lammende skade, er det vigtigt at de får kvalitet lægehjælp. De fleste familier er ikke udstyret til at korrekt pleje for en lammet elsket, derfor er det nødvendigt at vide, hvor man skal finde den rigtige pleje. Husk følgende, når du søger efter en en omsorgsperson for en lammet person.

Instruktioner

• Tale med læger og sygeplejersker, der behandles din elskede på tidspunktet for skaden. De er bekendt med sagen og kan henvise dig til kvalitet behandlere.

• Kalder en lammet patient støttegruppe. Der er online og offline støttegrupper, som kan tilbyde værdifulde oplysninger, som hvor at look og der at ringe for at få en omsorgsperson for jeres lammet elskede.

• Kontakte din tilstands Department of Health at finde ud af hvad din tilstands licenskrav er og at få en liste over hjem sundhedspleje service agenturer. Opkald agenturerne til at finde ud af hvilke specialiserer sig i lammet patienter.

• Evaluere alle referencer. Lammede patienter, afhængigt af omfanget af deres lammelse, kan være sårbare. Sætte dit sind på lethed ved grundigt tjekker alle referencer og gøre en fuld baggrundskontrol.

Tips & advarsler

  • At have de rigtige legitimationsoplysninger til at passe en lammet patient er et must, men ud over at, den rigtige personlighed passer mellem pårørende og patienten er vigtigt. En caregiver vil tilbringe mange timer arbejder tæt med patienten. Sørg for at medtage patienten i caregiver interview processen, hvis det overhovedet er muligt.
  • Hvis du kan installere et sikkerhedssystem for at se, hvordan pårørende at tage sig af din elskede når ikke du er til stede. Det vil sætte dit sind på lethed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com