Effekten af kreatin pulver

12/09/2011 by admin

Effekten af kreatin pulver

Kreatin er en aminosyre, der er produceret af leveren, nyrerne og bugspytkirtlen hos alle hvirveldyr. Gemt i den skeletmuskulatur og bruges til energi, er det primært erhvervet gennem kosten betyder. Naturlige kilder omfatter kød og fisk, men selvom kosten kreatin mangler, kroppen kan syntetisere kreatin fra andre aminosyrer. Kreatin trækker vand ind i muskelcellerne, hvilket øger protein fremstilling, så sportsfolk almindeligt supplere deres kost med syntetisk kreatin pulver til at forbedre ydeevnen. Kreatinmonohydrat er den mest koncentrerede og almindeligt anvendte form.

Fordele

Kreatin pulver er typisk blandet med væske før indtagelse, og når den er absorberet det tillader kroppen til at producere energi hurtigt. Hurtig frigivelse af energi leveres af kreatin er mest fordelagtig i sport, der kræver korte byger af intens motion, vægtløftning, sprint, fodbold og baseball. Denne ekstra energi giver også mulighed for atleter til at træne hårdere og mere ofte, hvilket kan føre til øget muskelmasse.

Dehydrering

Fordi kreatin trækker kropsvæske i skeletmuskulatur, kan andre kropslige væv blive dehydreret. Atleter, der begrænser væsker for at "gøre vægt" før en kamp, som boksere og brydere, er i risiko for alvorlig dehydrering, hvis de bruger også en kreatin supplement. Udfører kraftig motion mens dehydreret kan endvidere føre til hedeslag. Drik masser af vand for at undgå dehydrering, mens du bruger en kreatin supplement.

Mave nød

Mavekramper, kvalme, luft i maven og diarré er almindelige bivirkninger af kreatin brug, og de er erfarne oftest i begyndelsen af tilskud, når doser er højere. Fordi kreatin trækker vand til området, hvor den findes, vil kreatin, der ikke opløses i tarmen trækker vand og oprette intestinal ubehag. Disse bivirkninger kan undgås ved fuldstændig opløsning kreatin pulver i 16 ounce af væske før indtagelse og højst anbefalede doser.

Muskelkramper

Selvom incidens af muskel kramper af kreatin tilskud er for det meste anekdotiske, kan der være en logisk forklaring. Da dehydrering er en af de mest almindelige kreatin bivirkninger, kan elektrolytforstyrrelser forårsage kramper. En anden mulig forklaring kunne være, at mængden energi der supplerende kreatin giver en atlet kan resultere i overbelastning af muskler og forårsager kramper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com