Hvad er Tricor medicin bruges til?

12/10/2011 by admin

Tricor er en receptpligtig medicin anvendes til behandling af mennesker, der har højt kolesterol og triglycerid i blodet, som derefter kan mindske patientens risiko for at lide et hjerteanfald eller slagtilfælde. De fleste læger vil ordinere Tricor sammen med en ændring i kost og motion for at hjælpe med at få kolesterol og triglycerid-niveauer i en sund rækkevidde. Tricor er et brand-navn narkotika lavet af Abbott. Det er også tilgængelig som en generisk lægemiddel kaldet fenofibrate.

Sådan fungerer det

Tricor er klassificeret som en lipid-sænkende middel, også kaldet en fibrate. Det virker ved at øge enzymer i blodet, som kan nedbryde fedtstoffer. Når patienter tager Tricor, deres triglycerid og LDL eller dårlige kolesterol niveauer gå ned og deres HDL eller gode, kolesterol niveauer gå op.

Hvordan man kan tage det

Tricor tages oralt i pilleform med eller uden mad. Tricor piller bør altid være sluges hele og ikke tygges eller brudt.

Bivirkninger

Kendte bivirkninger af Tricor omfatter kvalme og hovedpine. Ingen af disse er anledning til bekymring. Dog kan nogle sjældne bivirkninger af Tricor angiver en komplikation, der kræver behandling. Straks underrette din læge, hvis du oplever nogen af følgende: hoste; urin; kuldegysninger eller ondt i halsen; smerter i brystet; feber; muskelsmerter, ømhed eller svaghed; svær svimmelhed eller svimmelhed; bleg afføring; svær eller vedvarende kvalme; rød, blæret eller afskallende hud; svære smerter eller hævelse i fødderne, ankler eller ben; gulsot; usædvanlig blødning eller blå mærker; mavesmerter; og opkastning.

Advarsler

Personer med medicinske tilstande, såsom leversygdom, galdeblæresygdom, nyre-sygdom, diabetes og hypothyroidisme ikke kan være i stand til at tage Tricor, så sørg for at diskutere din komplet sygehistorie med din læge.

Lægemiddelinteraktioner

Flere lægemidler er kendt for at interagere med Tricor eller øge sandsynligheden for at opleve bivirkninger. Mennesker, der tager Tricor med HMG-CoS reduktasehæmmere har en øget risiko for at udvikle muskel-problemer, der kan føre til nyresvigt. At tage Tricor med antikoagulantia eller sulfonylureas øger risiko for at opleve bivirkninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com