Virkninger af dårlig kost på kroppen

09/03/2011 by admin

Virkninger af dårlig kost på kroppen

Spise en uafbalanceret kost vil påvirke kroppen på forskellige måder. Dårligt helbred er ofte et symptom på en persons dårlig kost og er påvist gennem sygdomme som fedme, træthed, diabetes og anoreksi. En kost høj i animalsk fedt er en af de vigtigste årsager til dårlig sundhed i den vestlige verden, ofte fører til fedme og hjertesygdomme. Anoreksi og bulimi er også bliver stadig mere udbredt og er kendt for at skade kroppens immunsystem og vitale organer.

Fedme og hjertesygdomme

Spise en kost med højt indhold af mættet fedt øger en persons risiko for hjertesygdomme, en førende årsag til død og svækkelse på verdensplan. Ifølge webstedet vægt tab ressourcer forbundet fedme ofte med hjertesygdom da overvægtige mennesker er mere tilbøjelige til at lide af forhøjet blodtryk. Hjemmesiden nævner også høje niveauer af kolesterol i blodet og triglycerider (fedtstoffer i blodet) som andre årsager til hjertesygdomme forbundet med fedme.

Anoreksi

En individuel lider af anoreksi har tendens til at udelukke alle typer af fedtstoffer fra hendes kost. Som et resultat patient bliver mangelfuld i vigtige protein, vitaminer og mineraler, som findes i mælk og mælkeprodukter producerer, sammen med kød og fisk. Ifølge webstedet hjælpe Guide har alvorlige kalorieindhold begrænsning af anoreksi ødelæggende fysiske effekter. Kroppen går i sult-mode, bremse for at bevare energi. Derefter begynder at forbruge sig selv, hvilket resulterer i tab af mere kropsfedt og beskadigelse af organer såsom tarmene, nyrer og hjerte.

Type 2 Diabetes

Dårlige kostvaner øger den enkeltes chance for at udvikle type 2-diabetes. Fedme er en risikofaktor for sygdom, hvilket betyder, at dem, der bor på højt kalorieindhold kost er mest modtagelige for betingelsen. Ifølge webstedet UMM diabetes kan skade hjerte, nyrer, øjne og nerveender og også kan øge en persons risiko for at lide af et slagtilfælde, udvikle forhøjet blodtryk, blindhed eller nyresygdom.

Træthed

Undladelse af at spise en afbalanceret, ernæringsmæssige kost kan føre til træthed. Ifølge ABC hjemmeside er jern en vigtig ingrediens til at opretholde energi niveauer. Ikke desto mindre er mange mennesker mangelfuld i jern, forårsager dem til at opleve træthed og sløvhed. Hjemmesiden citerer også dehydrering som en væsentlig årsag til træthed, ud over fedme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com