Kronisk Cystitis hos børn

09/04/2011 by admin

Kronisk blærebetændelse – en betændelse i blæren--kan påvirke både drenge og piger. Imidlertid alderen 1, op til lider fire gange flere drenge end piger af det. Hvis du har mistanke om dit barn lider af kronisk blærebetændelse, have hende tjekket af en læge.

Urinvejsinfektion

Ofte, er kronisk blærebetændelse forbundet med betændelse i andre strukturer tilstødende blæren og derefter benævnt urinvejsinfektion.

Hyppigheden af forekomsten

Drenge kontrakt for det meste en UTI før deres første fødselsdag, mens pigerne lider af det omkring den tid, de begynder at potte uddannelse. Hos børn er kronisk blærebetændelse ofte en medfødt problem.

Symptomer

Symptomer på kronisk blærebetændelse i børn omfatter blodig eller uklar urin, hyppige behov for at tisse, og smerte eller brændende forbundet med vandladning. Feber, generel syg følelse, kuldegysninger eller kvalme kan også være symptomer.

Behandling

Når dit barn lider af kronisk blærebetændelse, vil hun højst sandsynligt skal behandling med antibiotika, eventuelt i flere måneder eller længere.

Forebyggelse

At forhindre urinvejsinfektioner, Sørg for at dit barn forbliver hydreret. Holde det genitale område rent for at mindske risikoen for bakterier at komme. Sommetider er langvarig brug af forebyggende antibiotika nødvendig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com