Metoder til at reducere en oppustet mave

09/06/2011 by admin

Metoder til at reducere et fedt maven ofte komme ned til et simpelt spørgsmål om at gøre mindre livsstilsændringer. Uanset om du søger at passe ind i et par gamle jeans eller tabe din graviditet, er der flere effektive måder at slanke maven ved at indarbejde visse discipliner i din daglige rutine.

Være aktive

Mangel på regelmæssig motion eller fører et stillesiddende liv bidrager til ekstra pounds og abdominal vægt. Motion er afgørende for at reducere en oppustet mave. Og ud over at miste ekstra pounds, vil du forbedre dit samlede helbred. For at starte en workout rutine, har plan om at udøve i mindst 30 minutter om dagen. Starte langsomt og gradvist fremskridt til at arbejde ud 30 til 60 minutter hver dag. Høj-effekt øvelser såsom aerobic eller kører brænde fedt og kalorier. I mellemtiden, core øvelser (crunches, Pilates, ben elevatorer) tone og styrke dine mavemuskler. Tale med din læge før du begynder en ny øvelsesprogram.

Spise sundt

At tabe mave fedt indebærer ikke nødvendigvis stikning til en streng diæt. Dog, du skal gøre sundere fødevarevalg og reducere din mad portioner. Motley sundhed og kost kanal, visse fødevarer og ingredienser som fastfood bidrage stegte fødevarer, natrium og sukker til mave vægt. At reducere din mave fedt indebærer at ændre dine spisevaner og udskifte usunde fødevarer med sunde alternativer. Læs ernæringsmæssige etiketten på pakker før du køber fødevarer. Tage hensyn til indholdet i kalorieindhold, fedt og sukker. Holde sig til lav-kalorie snacks (færre end 100 kalorier), og vælg fedtfattige varer såsom frugt, grøntsager, fuldkorn, kylling og svinekød. Også, begrænse dit indtag af alkoholholdige drikkevarer, som kan bremse dit stofskifte og bidrage til mave vægt.

Grænse natriumindtagelse

Bortset fra fedt, kan vand vægt tilføje pounds til din mave og nederste del af kroppen. Heldigvis er der en simpel måde at afhjælpe væskeophobning. Høj-natrium fødevarer såsom forarbejdede eller frosne måltider resultere i vand vægt og hævelse. Ifølge kærlighed at kende og indfødte retsmidler, kan tage et diuretikum eller simpelthen øge dit indtag af vand hurtigt slippe af med overskydende vand i kroppen. Drikke mindst otte glas vand om dagen. Desuden begrænse din natrium indtag til 1.500 milligram (mg) i døgnet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com