Hvad er Adipex & phentermin?

09/05/2011 by admin

Adipex er varemærket for phentermin. Adipex er fremstillet af Gate Pharmaceuticals, mens den generiske phentermin, er tilgængelig fra en række producenter. Det er en receptpligtig medicin til vægttab. Mens et effektivt værktøj til vægttab, der er risici forbundet med at tage denne medicin. Det er vigtigt ikke at tage denne medicin, hvis det ikke var ordineret til dig, og du bør ikke dele din recept med nogen anden.

Funktion

Adipex virker på centralnervesystemet at undertrykke appetit. Som en stimulans, det fungerer på en lignende måde som amfetamin narkotika og kan have lignende bivirkninger. Det er ligheden mellem phentermin og amfetamin, der får mange mennesker til at opleve øget energi og søvnbesvær, der er almindelige bivirkninger ved at tage denne kost pille. Øget energi, som er fælles for phentermin brugere kan hjælpe med vægttab, som mange mennesker finder det lettere at starte eller opretholde en øvelsesprogram mens du tager dem.

Typer

Adipex er tilgængelig som en 37,5 mg kapsel og en 30-mg kapsel. 30-mg kapsel er solgt under navnet Fastin. Generisk phentermin er tilgængelige i begge doser. De fleste læger vil ordinere mindre dyre generisk form af denne pille. Hvis du har spørgsmål om effektiviteten af phentermin sammenlignet med Adipex, tale med din læge, når han skriver din recept. Nogle læger ordinere Prozac, antidepressiv, sammen med phentermin. Hvis du aldrig har taget Prozac før, kan du tale med din læge om at starte med kun den ene eller den anden, således at hvis en af medikamenter, der ikke er enig med dig, det er nemt at finde ud af problemet.

Effekter

Mennesker, der kost samtidig med at tage phentermine typisk har en accelererende af vægttab. Adipex og phentermin virker ved at dæmpe appetitten, ikke ved at øge stofskiftet. Folk der spiser af følelsesmæssige årsager, eller som har binge spiseforstyrrelser kan stadig har problemer med at tabe sig mens de tager disse piller. Phentermine er mest effektiv, når kombineret med en lav-kalorie diæt og en øvelsesprogram. For at optimere virkningerne af phentermin, drikke masser af vand og tage p-piller tidligt i morges, cirka 30 minutter før morgenmaden.

Fordele

Phentermine og Adipex støtte i vægttab. Selv om der er ingen magisk pille, der vil få dig til at tabe sig, er disse kost piller effektiv hjælpere. Vægttab er afhængig af spise færre kalorier end du forbrænder hver dag. Phentermine og Adipex hjælpe kedelig sult og trang, hvilket reducerer antallet af kalorier forbruges. De øger også energiniveauet, hvilket gør det lettere at holde sig til en øvelsesprogram. Fordelene ved Adipex falde over tid. Hvis du har en masse vægt at tabe, tale med din læge om at tage regelmæssige pauser fra medicin. Dette vil medvirke til at reducere sandsynligheden for, at kroppen opbygge en resistens over for medicinen.

Advarsel

Der er potentielt farlige bivirkninger Adipex og phentermin. Det kan være vane formning, så det er vigtigt at tage kun under tilsyn af en læge. Denne medicin kan også føre til åndenød, brystsmerter og hovedpine. Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger, straks holde op at tage medicinen og kontakte din læge. Mildere bivirkninger omfatter mundtørhed, forstoppelse og hudproblemer. Endelig, hvis du er på en anden medicin, det er vigtigt at fortælle din læge, før du begynder at tage phentermine eller Adipex. Disse piller kan reagere negativt med en række andre typer af medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com