Hvad fødevarer bør jeg spise, hvis jeg har syre refluks?

06/27/2010 by admin

I sure opstød, er mavesyre og galde skubbet ud af maven og i spiserøret, forårsager irritation og betændelse. Det kaldes undertiden gastroøsofageal reflukssygdom eller GERD. De mest almindelige symptomer på syre refluks er halsbrand og smerte. Acid Refluks opstår, når lukkemusklen, der lukker ned i maven fra spiserøret virker ikke ordentligt og tillader maveindholdet at skubbe tilbage. Der er mange behandlinger til rådighed, herunder kostændringer.

Trigger fødevarer

Flere fødevarer er kendt for at forværre syre refluks og halsbrand. Disse omfatter løg, hvidløg, mynte, sødmælk, fløde supper, olier, chokolade, og fede eller stegte fødevarer. Alkohol, kulsyreholdige og koffeinholdige drikkevarer, samt te og citrus juice, kan gøre halsbrand værre. Symptomerne kan forværres efter at have spist krydret mad eller sure fødevarer såsom tomater. Når du bemærker symptomer, Tænk på hvad du mest for nylig spiste.

Hvad at spise

Det er let for mennesker med syre refluks at følge food guide pyramid's anbefalinger for en sund kost, så længe de undgår visse fødevarer i hver fødevaregruppe. For eksempel, de fleste frugter og grøntsager vil ikke irritere refluks symptomer, men citrus bør undgås. Og når man spiser mejeriprodukter, det er bedst at undgå dem, der indeholder sødmælk. Nogle mennesker synes, det er bedst at spise mindre måltider oftere. Spise større måltider kan forårsage mave til at svulme op og lave mad refluks tilbage i spiserøret. Endelig, mange mennesker bemærke deres symptomer værre liggende. I dette tilfælde forsøge ikke at spise senest to timer før sengetid.

Andre udløsere

Der er et par nonfood-ting, der kan irritere spiserør hos mennesker med syre refluks. Rygning kan gøre esophageal sphincter fungere mindre effektivt. Undgå tyggegummi eller sutte hard candy, fordi det kan øge mængden af spyt, der er slugt, som skaber mere refluks. Det er også en god idé for folk med reflux at kaste nogen overskydende pounds.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com