Hvordan til at beregne Body Mass forholdet

01/05/2012 by admin

Hvordan til at beregne Body Mass forholdet

Din body mass index eller BMI, er et forhold, der er beregnet ved hjælp af din højde og vægt, og dette forhold er i forhold til en statistisk normen til at bestemme din aktuelle krop status. Et BMI på under 18,5 betragtes som undervægtige, en BMI på 18,5 til 25 betyder, at du er på en sund vægt, 25-30 måske en lidt tung til din højde, og 30 eller mere, du er potentielt overvægtige. Husk på, dog, at BMI er en relativ indeks baseret statistiske normer og er ofte ikke nøjagtig for meget korte, høj eller muskuløse individer.

Instruktioner

• Vejer dig selv på en skala og måle din højde med et målebånd. Optage målingerne.

• Beregne din BMI. Benytter metriske målinger, er BMI en simpel forholdet mellem din vægt i kilo divideret med din højde i meter kvadreret. Beregn dit BMI ved hjælp af pounds og inches ved at bruge denne formel: din vægt i pounds gange 703 divideret med din højde i inches firkant.

• Undersøg din BMI til statistiske normer. For eksempel, ville en 5-mund-10-tommer person, der vejer 150 kg have et BMI på 21,5, godt inden for det sunde område. Men en 5-mund-7-tommer person, der vejer 180 £ (BMI på 28.2) er sandsynligvis overvægtige.

Tips & advarsler

  • Centers for Disease Control og forebyggelse og US Department of Health and Human Services begge hjemmesider tilbyder en funktion, der beregner dit BMI, når du indtaster din højde og vægt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com