Hele korn fødevarer

01/07/2012 by admin

Hele korn fødevarer er fødevarer fremstillet med uforarbejdet korn. Ethvert produkt, korn kan gøres ved hjælp af hele korn mel og det er nemt at fortælle hele korn fra raffineret. Fødevarer lavet med fuldkorns mel tilbyder flere ernæringsmæssige fordele end dem lavet med raffineret mel.

Betydning

Hele korn refererer til fødevarer, der er lavet ved hjælp af en korn hele kerne. Produkter, ikke som hele korn har haft den ydre beklædning af korn fjernet. Anden behandling af korn herunder revner, rullende, knusning eller madlavning har stadig holdt både kernen og beklædning af korn i fødevare. Det er derfor stadig betragtes som et hele korn.

Korn

Alle slags korn anses hele. Hvede, majs, ris, rug og havre er de mest almindelige eksempler på fuldkorn i en amerikansk kost. Fuldkorn mere almindeligt forbruges andetsteds omfatter quinoa og hirse.

Produkter

Enhver fødevare, der er lavet med korn kan laves som en hele korn fødevarer. Populære hele korn fødevarer omfatter korn og brød. Fødevarer som kager, kiks og andet snack kan også gøres ved hjælp af fuldkorn.

Sådan Fortæl

Mærkningen af fødevarer er den nemmeste måde at fortælle, hvilke fødevarer er hele korn. Ingredienslisten skal angive, at varen er lavet med fuldkorn. Hvis listen siger, at maden er lavet med bleget eller beriget mel, så det er ikke en hele korn fødevarer.

Fordele

Fuldkorn er gavnligt for dit helbred. De indeholder flere ernæring end korn, som er blevet behandlet og havde deres ydre kerne strippet væk. Fødevarer lavet med fuldkorns også indeholder mere fiber end dem lavet med forarbejdede mel. Fibre fra fuldkorn kan hjælpe dig til at føle fuld længere og dermed bidrager til at opretholde eller tabe.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com