Øvelser efter foden operationen

01/05/2012 by admin

Foot kirurgi er ofte gjort for at reparere brudte knogler, sener eller knyster. Efter inddrivelsen kan patienten udføre øvelser for at hjælpe med ømhed, stivhed og vifte af bevægelse. En læge eller fysioterapeut vil anbefale passende øvelser, der bør kun ske, når lægen siger det er OK. Altid følge lægens ordrer, og aldrig overdrive øvelserne, som dette sætter dig i risiko for at beskadige foden igen.

Strækker sig

Efter foden operationen er det vigtigt at strække foden dagligt. Efter foden kirurgi, arvæv former og det bløde væv i foden kontrakter. Foden kan føles stram og ubehageligt. Mens du sidder, udvide benene så der i hælene på gulvet. Påpege tæerne og derefter tilbage op, placere din hæle tilbage på gulvet. Starte ud nemt og stop, når du begynder at føle sig øm eller smerte opstår. Gør strækninger bidrager til at styrke mund og hjælper med at forhindre ar dannelse.

Walking

Gå til korte afstande er god, når foden har helbredte fra kirurgi. Gå vil strække og styrke foden muskler og er en fantastisk måde at komme tilbage i form. Tale med din læge om afstande du skal gå og hvor længe. Ikke går over den anbefalede mængde af walking ordineret; Dette kan medføre ømhed og eventuelle tilbageslag til recovery.

Foden cirkler

Gør foden kredse vil slippe af med ømhed og stivhed i foden efter operationen. Du udfører mund cirkler ved Udretning benet og cirkling foden med uret. Virker ikke foden for meget, fordi du kan reinjure din fod. To sæt af fem gentagelser er en god start ved starten af mund cirkler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com