Sådan fjerner kalkaflejringer fra blodkar

12/18/2011 by admin

Chelat Terapi er blevet anbefalet i mange år som en måde at fjerne kalkaflejringer fra blodkar. Denne terapi er stadig udokumenterede men har mange troende. Selvom ikke godkendt af USA 's Food and Drug Administration, tror mange heath behandlere stadig på dens evne til at fjerne plak forårsaget af kolesterol og calcium i arterierne. Sådanne oprustning øger risikoen for alvorlig hjerte skade, brystsmerter eller hjerteanfald. Calcium fjernelse terapi bruger ethylendiamintetraacetat, kendt som EDTA, som kan købes på apoteker og helsekost butikker.

Instruktioner

Begyndelsen behandling

• Se din sundhedspleje udbyder. Placer din opmærksomhed på dem, der specialiserer sig i dette felt.

• Vælg en behandlingsplan. Diskutere med din sundhedspleje udbyder de bedste behandlingsplan for dig afhængigt af din andre sundhedsmæssige forhold.

• Køb kelation behandling kosttilskud. Disse er ikke normalt omfattet af forsikringsordninger. Men de er nødvendige for behandling til at lykkes.

• Købe vitaminer og fiske olie piller. Vitaminer og fiskeolie tilføje kosttilskud nødvendige for at fylde kroppen med vitaminer havde brug for efter behandling.

• Samkøring af din kost for at bestemt kelation behandling du bruger. Dit helbred behandleren vil være i stand til at hjælpe dig med dette.

Tips & advarsler

  • EDTA menes af mange at være et meget vellykket og meget nem måde at fjerne aflejringer af calcium, der kan sidde og hærde i en persons blod fartøjer. Behandlinger er normalt over en periode på seks uger med kosttilskud tages dagligt. Troen er, at kelation terapi binder overskydende calcium til det og derefter fjerner det fra blodkarrene. Folk tror, at hvis man gør det gendanner sundhed i blodkarrene. På et tidspunkt skete kelation terapi kun af intravenøse behandlinger; nu, det er meget lettere, da det kan ske mundtligt. Det menes, at tæt på en million mennesker om året bruger denne behandling med succes. Hvis du har problemer med at finde EDTA, er det også tilgængelig online. Bruge de fælles gel piller eller tage det i flydende form som pr dine personlige præferencer. Det foreslås, at store doser af multivitaminer er taget på samme tid til at hjælpe styrke kroppen, sammen med fiskeolie kan hjælpe med kroppens fedtsyre indtag.
  • Der er lige så mange mennesker, der ikke tror, at det er muligt at fjerne calcium fra blodkar og tror, at kelation terapi er spild af tid og penge. De mener, at enhver, der spiser af sådan en behandlingsplan risikere hans helbred ved ikke at gøre andre ting, der kan være i stand til at reducere kolesterol og reducere plak i arterierne hvor kalkaflejringer sidde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com