Symptomer af østrogen tab

08/08/2011 by admin

Kvinder, der når stadiet hvor de begynder at opleve symptomer på overgangsalderen gennemgår en enorm forandring i funktionen i mange af deres biologiske systemer. Den normale oprettelsen af østrogen mindskes betydeligt, og tabet af disse meget vigtige hormoner kan have en ødelæggende virkning på en kvindes fysiske og mentale sundhed. Hvis du oplever symptomer af østrogen tab, bør du søge lægehjælp og pleje.

Almindelige symptomer på østrogenmangel

Mens østrogen tab påvirker kvinder forskelligt og i høj grad afhænger af en kvindes kemiske makeup, er der nogle symptomer, som deles af de fleste kvinder, der går gennem overgangsalderen. Disse almindelige symptomer kan omfatte: hedeture, humørsvingninger, vægt udsving og visse søvnforstyrrelser. Disse symptomer er ikke nødvendigvis alvorlige sundhedsproblemer i sig selv, men de kan være til skade for en kvindes samlede trivsel og kan føre til mere alvorlige problemer når oplevede i kombination.

Andre symptomer på østrogenmangel

Der er mere alvorlige symptomer af østrogen tab som følge af overgangsalderen, og de omfatter: hårtab, en opdeling af kroppens evne til at producere calcium, hvilket kan føre til tab af knoglemasse, vaginal og urinvejsinfektioner, urininkontinens og betændelse i skeden. Virkningerne af disse symptomer kan være til skade for en kvindes krop, og potentielt kan føre til endnu flere opdelinger i kroppens systemer.

De mest alvorlige symptomer af østrogen tab

Pulmonal og blod omløb systemer af kroppen kan blive påvirket så godt, som kan forårsage problemer med forhøjet blodtryk og andre hjerte-relaterede spørgsmål. Leveren kan undertiden kan påvirkes, fordi de hormonelle niveauer er kontrolleret af dette vigtige organ. I betragtning af, at nogen af disse mere alvorlige symptomer kan kombineres med andre mindre alvorlige effekter af overgangsalderen, er det vigtigt at opretholde korrekte niveauer af alle tre østrogener--østriol, østradiol og østron.

Skridt til at tage østrogen tab

Søger råd hos en sundhedsperson, der har erfaring med overgangsalderen og hormon substitutionsterapi bør være det første skridt at tage og vil sandsynligvis være det allervigtigste i behandlingen af komplikationer fra østrogen tab. Når din læge har gjort en fuldstændig fysisk undersøgelse, herunder alle relevante blod og væv arbejde, vil din læge ordinere en behandlingsprogram. Dette program vil omfatte kostanbefalinger og ændringer i personlige vaner, sammen med eventuelle nødvendige hormonbehandling, der anses for hensigtsmæssigt. Disse ordineret ændringer bør overholdes og overvåges på en regelmæssig basis for at vurdere effektiviteten af programmet.

Konklusionerne af denne analyse af østrogen tab

Overgangsalderen er en kendsgerning, for enhver kvinde, og de ændringer, som det vil medføre i kroppens systemer kan spænde fra lidt ubehageligt meget invaliderende eller endda livstruende. Enhver kvindes krop er anderledes, og virkninger af tabet af østrogen vil nyde anderledes resultater for hver. Den bedste fremgangsmåde er at gøre nogle forskning og rådføre sig med en læge, der er bekendt med patientens sygehistorie, eller at rådføre sig med andre medicinske fagfolk, der er kendskab til og erfaring med alle aspekter af overgangsalderen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com