Fysioterapi certificering for Medicare patienter

06/18/2010 by admin

Fysioterapi certificering for Medicare patienter

Terapeuter skal give detaljerede, patient-specifik dokumentation ved evalueringen at certificere terapi tjenester for deres Medicare patienter. Denne papirarbejde skal følge detaljerede retningslinjer og demonstrere væsentlige medicinske og fysiske underskud.

Udvalg af medicinske diagnoser

Når dokumenterer din vurdering af en Medicare patienten skal du vælge præcis diagnosekoder, som er understøttet af lægens dokumenterede diagnose. Honing i på den mest specifikke kode mulige giver din certificering med øget støtte til refusion.

Tegn på tilbagegang fra funktionelle Baseline

Afgrænse den faktiske funktionelle baseline af din patienten forud for hans seneste medicinske ændringer er afgørende for at bevise patientens behov for behandling. Viser ændringen i patientens uafhængighed vil støtte din terapeutiske interventioner, og den udgift, der er involveret.

Funktionelle mål

Mange terapeuter overser betydningen af at inddrage alle mål med en betydelig funktionelle resultat. Hvert mål bør have objektive og målelige portioner, der lovligt kan påvise fremskridt din patient opnår. Medicare korrekturlæsere er som regel sygeplejersker, så dine mål bør være rettet mod deres niveau af forståelse af terapi.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com