Arnica blomster egenskaber

08/15/2011 by admin

Arnica montana er en flerårig plante hjemmehørende i bjergrige områder i Sibirien og Europa og dyrket i Nordamerika. Dens blomster og rødder bruges som et aktuelt hjem afhjælpe.

Identifikation

Arnica vokser til en til to fod høje. Det har afrundede, lavere blade og takkede, lyse, grønne øvre blade. Den høj, behåret stængel ender i flere blomsterstilke. Arnica montana blomster er ens i udseende til Tusindfryd. Dens gullig-orange blomster er to til tre tommer i diameter.

Funktion

Arnica bruges til at behandle muskelømhed og hævelse fra insektbid eller brækkede knogler. Det virker ved at stimulere hvide blodlegemer aktivitet, der spreder overbelastede blod og væske fra det berørte område, ifølge "Ernæringsmæssige kosttilskud sundhed Guide." Det har også anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber.

Advarsel

Arnica er tilgængelig i to former. Naturlægemidler arnica kan kun bruges i en yderst fortyndet homøopatisk form, hvis taget internt, fordi det forårsager svimmelhed, hjertebanken og muskel rystelser og er dødelig i store mængder. Arnica er mest almindeligt tilgængelig som en creme eller salve til udvortes brug. Overdreven brug resulterer undertiden i hudirritation. Brug ikke arnica på beskadiget hud.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com