Medicinsk Rep jobbeskrivelse

08/13/2011 by admin

Medicinsk Rep jobbeskrivelse

Medicinsk repræsentanter er ansat af farmaceutiske virksomheder til at fremme virksomhedens produkter inden for sundhedssektoren. Dette betyder normalt, distribuere produktinformation til læger, sygeplejersker og medicinske teknikere i både hospitaler og almen praksis. Håbet er, at dette vil resultere i læger ordinerer virksomhedens lægemidler til fordel for deres konkurrenter.

Beskrivelse

Medicinsk repræsentanter er normalt gives en bestemt produkt til fremme på en given geografi. Reps bliver nødt til at organisere møder med læger, hvor de beskriver deres produkt. Betragtning af, at læger har lidt fritid er disse møder ofte korte give rep lidt tid til at beskrive deres produkt fordele. Der kan også være gange hvor reps organisere workshops og arrangementer for medlemmer af sundheds-branchen hvor de kan markedsføre deres nye produkter til et større publikum.

Timer

Timer af en medicinsk repræsentant er fleksible, da de organiserer deres egne møder med læger. Normalt gives prioritet til de læger, der ordinere de de fleste stoffer. De fleste møder finder sted i morgen, middag eller i slutningen af den første arbejdsdag. Meget af dagen måtte tilbringes, rejser fra en læge til en anden.

Kvalifikationer

For at blive en medicinsk repræsentant bør du ideelt har en universitetsuddannelse, helst i videnskab. Arbejdsgiverne tager i stigende grad på kandidater fra en række forskellige Universitet discipliner. At få en fod i døren er også muligt for dem, der ikke har en vis grad, men har en high school eksamensbevis og salg erfaring eller baggrund i sundhedssektoren.

Kvaliteter

De væsentligste kvaliteter skulle være en medicinsk repræsentant er gode interpersonelle færdigheder og evnen til at skabe og opbygge solide relationer med læger og læger. Fremragende kommunikationsfærdigheder er også meget eftertragtede som reps forventes at være i stand til at overtale læger til deres tankegang. Tålmodighed og self motivation er også nødvendig, da reps vil skulle beskæftige sig med afvisning og gang på gang. Læger har travlt og vil ofte nægter at se reps på grund af tidnød.

Løn

Ifølge Bureau of Labor, i 2004 var gennemsnitslønnen for medicinsk repræsentanter $60,130 om året i USA. I Det Forenede Kongerige rapporterede udsigter, at den gennemsnitlige løn for en rep med 3-5 års erfaring var £25.000 - £35.000 i 2008. Reps også modtage provision, der udgør mellem 10 procent til 20 procent af deres samlede indtjening. Andre frynsegoder på jobbet omfatter firmabiler, rejseudgifter, sygesikring og virksomheden kreditkort.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com