Hvad er Florida State Board af sygepleje?

03/27/2012 by admin

Florida Board of Nursing er den styrende og regulerende organ for sygepleje praksis i staten Florida. Gennem licensering krav, retshåndhævelse og disciplinære foranstaltninger, forsøger panelet at sikre konsekvent sikkerhed og kvalitet af sygepleje tjenester landsdækkende.

Vedrørende regler og love

Florida Administrative Code 64B9 er den 17-kapitel serie af regler vedrørende Florida Board of Nursing. Kapitel 464 af Florida state vedtægter dækker sygepleje praksis og certificeret ammende assistent praksis.

Bestyrelsesmedlemmer og Administration

Florida Board of Nursing omfatter 13 medlemmer, som bor i staten Florida. Gruppen består af mindst ét medlem alder 60 eller derover, tre forbruger bestyrelsesmedlemmer, der har aldrig været tilsluttet feltet sygepleje, tre LPNs med mindst fire års erhvervserfaring og syv RNs med mindst fire års licens arbejde historie. Blandt de syv registrerede sygeplejersker skal være mindst én avancerede registreret sygeplejerske praktiserende læge, undervisning sygeplejerske i en bestyrelse-godkendte sygepleje program og sygeplejerske executive. Der er en yderligere fire-personers personale, der håndterer den daglige drift af bestyrelsen fra kontoret ligger i Tallahassee. Personalet består af en administrerende direktør, en bord-certificeret avanceret praksis registreret sygeplejerske (APRN-BC) og to program operationer administratorer.

Bestyrelsesmøder

En serie af tre-dages møder afholdes hver anden måned med afsluttende bemærkninger fra stol og vice formændene for bestyrelsen. Placeringen er vekslede mellem hotel konferencecentre i Fort Lauderdale, Jacksonville, Orlando, Miami, Tampa og Florida State University i Tallahassee. Sidste møde minutter med lydfiler og en offentlig dagsorden for møde emner er tilgængelige på nævnets hjemmeside.

Division af medicinsk kvalitetssikring

Florida Board of Nursing er en del af et kollektiv af statens medicinske bestyrelser, råd og udvalg, der gør op Division af medicinsk kvalitet Assurance (MQA). Gruppen har til formål at sikre kvaliteten af sundhedspleje i staten. På koncernens aktiviteter omfatter forvaltning licensure aktiviteter i deres fag og undersøge og analysere rapporter om disciplinære problemer, klager og licensfri praksis. Hvis du har en sygeplejerske-relaterede klage, er dette grenen af den State Board of Nursing der kan hjælpe dig.

Division af medicinsk kvalitetssikringDepartment of Health4052 Bald Cypress måde, Bin #C00Tallahassee, FL [email protected]

Programmer

Bestyrelsen deltog i 1984 oprettelsen af projektets Intervention for sygeplejersker (IPN). Gennem programmet, vil sygeplejersker, der har en psykisk eller fysisk tilstand eller et problem med alkoholmisbrug, der forringer deres arbejde blive nøje overvåget. Derudover vil sygeplejersker deltage i et advocacy-program, som sikrer patienternes sikkerhed og samtidig hjælpe de berørte sygeplejerske overvinde og håndtere sin sygdom.

Intervention Project for sygeplejerskerP.O. Box 49130Jacksonville Beach, FL 32240904-270-1620800-840-2720 afgiftsfri


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com