C-sektion kirurgiske værktøjer

03/01/2012 by admin

C-sektion kirurgiske værktøjer

Et kejsersnit, eller c-sektion er som de er mest almindeligt kendt, større operation. Det er udført som et snit i maven til at levere et spædbarn fra en mors livmoderen, når barnet er i en ugunstig position, der umuliggør en vaginal levering, eller når der kan være risici for barnet og/eller mor.

Retraktorer

Retraktorer bruges til at trække sig tilbage indsnittet for at hjælpe kirurger bedre komme til livmoderen for at fuldføre operationen. Blæren blade, en del af familien retractor, hjælper med at holde blæren ude af vejen for feltet drift.

Retraktorer har en fingerring, finger hvile og en aksel, og nogle har to skarpe stikben øverst. Nogle typer af retraktorer har skarpe kæber øverst i stedet for skarpe stikben.

Klemmer

En hemostat klemme hjælper med at kontrollere blødning, som er brugen af de fleste klemmer under en operation som denne. Klemmer er brugt efter spædbarnet er leveret, for at holde navlestrengen til opskæring.

Nål drivere og andre typer af klemmer har normalt tænder og tand, som ligner dem af saks og fingerringe i bunden for at holde dem let.

Pincet

Adson pincet og russiske pincet bruges til opspænding delikat væv under operationen, og nogle typer af pincet hjælp i levering af spædbarn hvis nødvendigt ved montering på barnets hoved og forsigtigt trækkes af kirurgen. Dette er i tilfælde når spædbarnet får fast eller hvis der er problemer med at komme i indsnittet at trække barnet ud af hånden.

Nogle typer af pincet kan ligne pincet med serrations eller tænder, der er nyttige i at holde væv stramt. De har også kæber, en rillet greb område og en foråret del.

Skalpel

Skalpel er små, skarpe knive, der bruges til at gøre indsnit under kirurgi.

Skalpeller består af et skaft, eller håndtag, en rillede område for gribende og opholdsområde blade, hvor kniven, selv lægger. De har også en række til identifikationsformål.

Saks

Drift saks anvendes til skæring organ væv, hudvæv og gaze for bandagering efter operationen.

Drift saks ligner regelmæssige saks, men nogle kan have særlige savtakket tips eller kanter, der er bedre fyres de bruges til.

Hæfteklammer

Staples bruges til at lukke indsnittet, når operationen er afsluttet. Ved hjælp af hæfteklammer til at lukke et snit er normalt hurtigere og har mindre risiko for infektion end regelmæssig sting gøre.

Kirurgisk hæfteklammer ligner regelmæssig hæfteklammer bruges i office hæftemaskiner, medmindre de er større og mere holdbare.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com