Hvordan til at genkende tegn på, at indgået en nyfødt Herpes under fødslen

07/30/2010 by admin

Nyfødte babyer kontrakt ofte herpes simplex virus (HSV-2) fra deres mødre gennem direkte kontakt, når deres mødre har en aktiv infektion i kønsdelene. Derudover kan babyer kontrakt virus via bliver kysset af en person, der har en herpes blister (HSV-1) eller infektion. Herpesvirus kan overføres, selv når infektionen er inaktive. Kvinder med et åbent herpes sår er oftest afskrækket fra at føde vaginalt på grund af den risiko, den udgør for barnet. Babyer udsættes for herpes-virus er i risiko for alvorlig sygdom og død.

Instruktioner

• Kig efter en udslæt, der er lilla i farven. Dette kan være første tegn på infektion i en nyfødt baby. Herpes kan dukke op på nyfødte overalt de kunne have haft kontakt med en øm herpes. Hvis de kontraherede virus fra vaginal fødsel, kan symptomerne på herpes opstå på det område, hvor de først havde kontakt. For eksempel, hvis de kom ud af hovedet først, kan det vise på der.

• Overvåge barnets temperatur. En høj feber kan være et tegn på herpesvirus. Børn med HSV infektion kan udvikle en feber over 100 grader. De kan også vises irritabel og være urolig, når afholdt. De vises også syg og spise ikke meget. En nyfødt med en herpes infektion kan også opleve anfald.

• Ur til symptomerne på virus, der omfatter rød og hævet områder på huden. Små blærer, der indeholder en klar væske kan vises i klynger. Disse vil briste og danne en sårskorpe. Komme til en læge straks hvis du bemærker nogen af disse symptomer. Herpes i nyfødte kan vises i munden, næse, øjne og oral og anal hulrum. Sår kan også dukke op et andet sted hvor kroppen var udsat.

Tips & advarsler

  • Nyfødte, der er udsat for herpes-virus kan dø. Advisér en læge straks hvis du har mistanke om dit barn har været udsat for herpesvirus.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com