Anstrengt forstrækning behandling

02/25/2012 by admin

Muskel stammer kan være frustrerende, fordi en stamme er faktisk en tåre i muskelfiber. Hvis du har et anstrengt forstrækning, kunne der være tårer i nogen af de fire muskler, der udgør hamstrings; semitendinosus, semimembranosus og biceps femoris. Muskel stammer, afhængig af deres sværhedsgrad, kan tage uger eller endda måneder at heles. Men der er nogle måder, du kan behandle stammen.

Immobilisering

Indpakning den tilskadekomne forstrækning og stoppe enhver aktivitet, der kan resultere i en forværring af rive er det første skridt i behandling. Afhængigt af sværhedsgraden af stammen, du skal se en læge, og han eller hun kan rådgive placere skaden i et ben brace. Fordi hamstrings er så almindeligt anvendt, kan krykker anbefales som godt.

Is og Elevation

Straks efter dræning fiberskade skal du få dine fødder og anvende is til området. Dette vil bremse blodgennemstrømningen til området i rive og mindske risikoen for skade værre. Holde det skadede område over hjertet vil bidrage til at bremse strømmen af blod så godt. Holde isen på forstrækning stamme i 15 minutter og Gentag proceduren for hver to til tre timer i de første 72 timer efter skaden. Icing det vil også reducere inflammation fælles med muskel skade.

Strækker sig

Når smerten er aftaget i de sårede forstrækning, kan du begynde at strække musklen igen. Gør ikke noget, der forårsager smerte, men i stedet holde din strækøvelser på den sikre side og i den smerte-fri vifte. Stretching hjælper musklen heler ordentligt og kan også forhindre fremtidig skade sker.

Terapi

Hvis smerten i din forstrækning ikke synes at være at få bedre bør du konsultere din læge. Han eller hun kan anbefale at du ser en terapeut, der kan udføre en sports-massage, der kan fremskynde helingsprocessen. Terapeuten kan også give dig en liste over øvelser og stretching rutiner, som du kan vedtage for at mindske risikoen for yderligere skade.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com