Kost med Acai & kolon rense

04/04/2012 by admin

Acai og kolon rense er en generisk kost, som bruger et kolon udrensning pille fremstillet af acai bær. Tillægget bruges til at skylle ud alt materiale, der linjer indersiden af din kolon. Vragrester fra det meste forarbejdede levnedsmidler vil låsen på til på væggene af tyktarmen, som med tiden vil kompakt og kan endda føre til colon blokering. Mens ved hjælp af acai kolon udrensning piller vil du følge en bestemt diæt for at hjælpe med at bekæmpe ophobning af plak i tyktarmen.

Frugter og grøntsager

Frugter og grøntsager er gruppen bedste mad du kan spise fra mens du bruger acai udrensning piller. Dette er fordi maden ikke er behandlet og er let at fordøje. Dette vil tvinge maden gennem mave-tarmkanalen meget hurtigere end nogen anden fødevaregruppe du kan spise fra. Du er velkommen til at spise så meget af disse fødevaregrupper, som du ønsker.

Hele hvedebrød

Holde sig væk fra hvidt brød, som har masser af tilsætningsstoffer og kommer fra stærkt forarbejdede korn. Stick med hele hvede brød, pasta og ris. Disse har en stor mængde af fiber i dem, som vil holde sig til fedt og kulhydrater og tvinge dem gennem mave-sporet---uden komprimering side af kolon vægge og danne plak.

Kød

Prøv at spise magert kød som Tyrkiet og kylling. Disse har lavt indhold af kulhydrater og høje niveauer af protein. Du kan spise andre kød såsom okse- og svinekød, men sørg for du kun forbruge disse former for kød i begrænsede mængder.

Fødevarer at undgå

Du vil gerne undgå forarbejdede fødevarer så meget som muligt. Dette er generelt de fleste, hvis ikke alle fastfood. Næsten alle fødevarer i en drive-through burger stå vilje er blevet behandlet og har en stor mængde af materiale, som vil ende med klæber til siderne af tyktarmen. Forarbejdede fødevarer er typisk mad, som har en kombination af forskellige ingredienser eller mad produkter blandes sammen (f.eks. en hotdog). Også kan du begrænse dit indtag af ost, fordi de fleste ost ikke vil være tilstrækkelig mens du bruger acai supplement. Kemikalier fra pasteuriseringen kan klamre sig til væggene i dit fordøjelsessystem spor, ligesom det forarbejdede fødevarer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com