Narkotika for rastløse ben syndrom

08/24/2012 by admin

Restless ben syndrom (RLS) er en tilstand, hvor du har ubehag i benene mens sovende eller hvilende og en ukontrollabel trang til at bevæge sig rundt. Symptomerne på RLS varierer fra person til person, men kan omfatte en kravlende fornemmelse i benene, en brændende fornemmelse eller følelse af, at nogen trækker på dine ben. Folk, der har yderligere medicinske tilstande såsom neuropati, diabetes og Parkinsons sygdom er mere tilbøjelige til at udvikle RLS end dem uden nogen andre medicinske bekymringer. Milde symptomer kan ikke kræve behandling, men kan håndteres gennem en serie af livsstil justeringer, herunder at fjerne alkohol og koffein fra din kost, og sørg for du får nok jern i din kost. Moderate til svære symptomer af restless ben syndrom kan være lettet gennem medicinsk behandling. Ikke alle drug godkendt til RLS vil hjælpe hver person. Det kan tage tid at finde den rigtige medicin for dig.

Lyrica

Medline, en fælles service af National Library of Medicine og National Institutes of Health, rapporteret i April 2009 at Lyrica kan lindre symptomerne på RLS. Lyrica er allerede godkendt for medicinske tilstande, såsom fibromyalgi og epilepsi og er også ordineret som en anti-angst medicin. En undersøgelse af sove Research Institute i Madrid fandt, at tæt på tre fjerdedele af de mennesker, der tog Lyrica udviste ikke symptomer på RLS i løbet af sin forskning. I April 2009, FDA havde ikke godkendt Lyrica specifikt for rastløse ben syndrom, men mange læger ordinerer det off-label mens mere forskning er i værkerne.

Dopaminerg medicin

En klasse af lægemidler kaldet dopaminerge midler er en fælles valg til RLS syge. Denne type medicin bruges normalt til at styre rystelser forårsaget af Parkinsons sygdom og har vist sig at være effektiv for RLS symptomer samt. Ropinirol hydrochlorid var i 2005 det første generiske lægemiddel godkendt af FDA til at mindske symptomerne på RLS. En bivirkning, der kan opstå, når du tager Dopaminerg medicin for RLS er, at du kan begynde at opleve symptomer tidligere på dagen. Denne tilstand kaldes augmentation.

Benzodiazepiner

Nogle medikamenter er mere effektiv, når RLS symptomer er ikke konstant, men snarere i "Tænd-og-sluk" tilstand, siger den nationale Institut for neurologiske forstyrrelser og slagtilfælde (NINDS). Diazepam og clonazepam er narkotika i kategorien benzodiazepiner og arbejde bedre med milde symptomer på RLS. Benzodiazepiner er klassificeret som beroligende midler, som er en af grundene til hvorfor de er effektive. Folk, der har RLS ofte sove ikke godt på grund af deres symptomer. Disse medikamenter hjælpe dem sove bedre, men kan også forårsage omtågethed i løbet af dagen. Folk, der har søvnapnø eller andre søvnforstyrrelser er ikke kandidater til benzodiazepiner.

Anti-krampehæmmende

Den kravlende fornemmelse i benene, der er karakteristisk for rastløse ben syndrom kan være meget foruroligende at sove cyklus og ubehageligt. Krampestillende medicin bruges normalt til epileptiske anfald kan muligvis hjælpe syge, hvis dette er det primære symptom på RLS. Gabapentin og carbamazepin er to medicin i denne kategori, der er effektive behandlinger for RLS. Udvis forsigtighed ved kørsel under indflydelse af krampestillende medicin, som træthed og svimmelhed er kendte bivirkninger af medicin.

Mere Potent medicin

Det er sandsynligt, at en af medikamenter i anti-konvulsiv, benzodiazepin eller dopaminerge grupper vil hjælpe med at lette din RLS symptomer. Hvis de ikke gør det, eller hvis din tilstand alvorligt forstyrrer dit daglige liv, deres læge kan ordinere en af en række ekstremt kraftfuld, og eventuelt afhængighedsskabende stoffer til at lindre dine smerter. Kodein er måske den mest almindelige af denne gruppe af lægemidler, der betragtes som for RLS. Oxycodon og propoxyphene kan også bruges. Alle disse medikamenter bør anvendes kun på et kortsigtet grundlag for at undgå afhængighed og ubehagelige bivirkninger såsom opkastning.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com