Sådan oprettes effektiv kommunikation mellem læger og patienter

05/19/2012 by admin

Effektiv kommunikation er nødvendigt at oprette en kvalitet forholdet mellem læger og deres patienter. Lægernes tidsplaner er som regel travlt, forlader dem mindre tid, end de ville have for hver patient. Effektiv kommunikation gør for produktiv tid med patienten til at løse medicinske problemer. Ved at holde kommunikationskanal åben, kan læger være sikker på, at deres patienter er trygge omkring dem. At skabe effektiv kommunikation også hjælper med at forhindre misforståelser med hensyn til pleje.

Instruktioner

• Udarbejde en liste over spørgsmål til læge før udnævnelsen. Selv om tiden er begrænset, vil at have en liste af spørgsmål hjælp opbevare besøg på sporet. Ifølge medicinske nyheder i dag hjemmeside, bør læger også altid opfordre patienter til at stille spørgsmål om deres lægehjælp. Dette vil også sikre, at patienten mener, udpegelsen var produktiv.

• Kontroller, om misforståelser mellem lægen og patienten. For at undgå misforståelser med hensyn til lægebehandling, skal lægerne kontrollere, at deres patienter forstår hvad blev drøftet under aftalerne, som de instrukser, de blev givet om pleje.

• Inddrage patienten i medicinske beslutninger. Læger bør spørge patienter deres udtalelser om indførelse af ny medicin eller nyt planer for pleje. Selv om lægen er mere vidende om pleje, bør patienten indarbejdes i beslutningsprocessen, så hun føler sig respekteret og inddraget. Ifølge "British Medical Journal," patienter, der tror, de ikke er involveret i beslutninger om deres pleje tendens til at forlade deres læger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com