Udstyr sikkerhed for indelukkede

08/02/2012 by admin

Udstyr sikkerhed for indelukkede

Specifikke Occupational Safety and Health Administration (OSHA) forordningeranvendelse på situationer, når arbejdstagere skal angive en begrænset plads. Indelukkede er beskrevet som et rum, som en arbejdstager kan indtaste, endnu har begrænsede midler til ind- eller udrejsestempel. En begrænset plads kan omfatte mandehuller, kloakker, miner, fælder, lagerbeholdere eller tragte. Udstyr til begrænset plads post skal være i stand og testet før arbejderne angive et trangt sted for arbejde.

Air skærme

Air skærme testmiljø i indelukkede at afgøre om skadelige gasser eller andre risici er til stede. Air overvågning skal ske, før sagen begynder, som en tilladelse kan eller ikke kan kræves for indrejse. Test og overvågning nødvendige udstyr til at være i overensstemmelse med OSHA standarder skal være i stand til at teste for en række farer. En skærm skal kalibreres korrekt før testning inde i et lukket rum. Skærmen skal også være fuldt opladet (de fleste er batteridrevne).

Den mest almindelige konfiguration for en multiple-sensor gas skærm er en, der kan læse niveauer af ilt, brændbare gasser, hydrogensulfid og kulilte. Mens overvågning af ilt og brændbart-gas niveauer er påkrævet, varierer giftige gas risici med forskellige typer af lukkede rum. At antage at de giftige gasser i en begrænset plads er begrænset til kun hydrogensulfid og/eller kulilte ignorerer muligheden for, at forskellige eller yderligere giftige sensorer skal anvendes. Mange multi gas skærme fås nu med flere giftige sensor valgmuligheder og fleksibilitet til at måle op til seks gasser samtidigt.

PPE

Personlige værnemidler (PPE) er nødvendig for begrænset plads post. Det udstyr, der kan anvendes til dette arbejde, afhængigt af den begrænset plads, skal være i god stand og passer arbejderen godt. Sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller, ansigtsmaske, hard-hat, handsker og sikkerhed-godkendt arbejde støvler er eksempler på denne type udstyr.

I nogle tilfælde, kan en arbejdstager har brug for en respirator eller simpel støvmaske, afhængigt af miljøet i det lukkede rum. Når brug af åndedrætsværn, arbejdstagere skal have afsluttet en respirator fit test, og åndedrætsværn skal kontrolleres for at gøre sikker på er de i stand.

Fall beskyttelse

Fall beskyttelse er ikke kun for arbejdstagere ind i et lukket rum, men også for dem, der vil arbejde i nærheden af en åbning. Mange arbejdstagere er såret som de læne sig ind i et lukket rum som et mandehul i en gade. Efterår-beskyttelse seler skal være i god stand og skal passe arbejderen. Alle sikkerhed vedhæftede filer skal være på plads, så de vil forhindre en faldende arbejdstager fra skade.

Værktøjer

Værktøjer bruges ofte i en begrænset plads job. Elektriske værktøjer skal være jordet for at undgå chok. Elektriske værktøjer og udstyr, der anvendes i et lukket rum hvor brændbare dampe er til stede skal være godkendt til farlige lokationer. Kun nonsparking værktøjer kan anvendes i et lukket rum hvor brændbare eller eksplosive gasser, dampe eller væsker er til stede.

Belysning og Ventilation

Belysningsudstyr er behov for, så ansatte kan se godt nok til at arbejde sikkert i en mørk lukket rum. Arbejdstagerne skal desuden, belysning, finde udgange i tilfælde af en nødsituation. Ventilationsudstyr kan være forpligtet til at give luft til indelukkede eller til at hjælpe med at sprede giftige gasser. Dette udstyr skal altid blive testet for sikkerhed før du bruger i et lukket rum.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com