Sådan Stop vægtøgning på lav Carb kost

06/19/2012 by admin

Ifølge en undersøgelse udført på Temple University School of Medicine og offentliggjort i marts 2005-udgaven af Annals of Internal Medicine, kommer effekten af en lav-carb kost fra sin uhyggelige evne til at lette naturlige kaloriefattige regulering fra dens deltagere. Personer som er i overensstemmelse med en lav-carb diæt næsten automatisk fald deres daglige kalorier af omkring 1.000, fører til hurtig og bæredygtig vægttab, der nemt kan standse enhver vægt får du måske har oplevet.

Instruktioner

Lav Carb diæt

• Reducere dit daglige carb indtag til højst 20-30 gram om dagen til at starte din low-carb diæt. Dette radikale skift i indtag af næringsstoffer vil tvinge kroppen til at skifte fra dets naturlige tilstand ved hjælp af glycogen (blodsukker) til at bruge fedt som sin primære brændselskilde. I denne periode, kan du forvente at opleve en fire - fem dages vindue af generelle apati, som din krop gør overgangen fra ved hjælp af carbs til at bruge fedt som brændstof. Ikke opgive kosten på dette punkt. Disse virkninger vil falme som dit system justerer.

• Forbruger hovedparten af din carb grænse fra grøn-grøn og fiber grøntsager, agurker, salat, spinat og broccoli. De ikke kun indeholder betydelige mængder af vitaminer og mineraler, men de har også nok fiber til at holde din krop mæt og regelmæssig mens low-carb diæt. Sørg for at forbruge mindst 1 til 2 portioner af disse elementer med hvert måltid, mens de resterende under din daglige carb grænse.

• Øge din daglige carb grænse til 50 gram efter to fulde uger, efter 20 - 30 gram loft. Når din krop er vant til at bruge fedt som brændstof kilde, du kan øge carb indtagelse og Giv dig selv en lille vejrtrækning værelse, men gør ikke øge den ovenfor dette punkt. Du ønsker ikke din krop at skifte tilbage til ved hjælp af glykogen, nødvendiggør gentagelse af hele processen. Selvom din carb grænse er højere på dette punkt, du stadig skal spise store mængder af grøntsager (og nogle frugter, så længe du ikke går ovenfor 50 gram per dag), da disse elementer giver kroppen med maksimal ernæring med minimal carb omkostninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com