Hvad er symptomerne på en blæreinfektion?

08/17/2012 by admin

Hvad er symptomerne på en blæreinfektion?

En blæreinfektion (også kaldet en urinvejsinfektion eller blærebetændelse) er en betændelse i urinblæren, del af din krop, der gemmer urin fra nyrerne, indtil det kan udskilles fra kroppen. Urinvejsinfektioner er relativt harmløs, men kan føre til mere alvorlige tilstande, hvis de får chancen for at forværre.

Årsager og risikofaktorer

Blære infektioner er normalt opstår, når bakterier, der normalt findes på huden eller i tarmkanalen er spredt i urinvejene gennem urinrøret. Urinrøret er røret, der urin rejser gennem for at udskilles fra kroppen. Bakterier kan komme ind i urinrøret gennem en række forskellige måder. Kateterisation kan skubbe bakterier i urinrøret. Samleje kan sprede bakterier i nærheden af urinrøret. Undlade at tørre front til tilbage efter afføring er en anden risikofaktor.

Stigning i vandladning

En af de mest almindelige symptomer på en blæreinfektion er en stigning i trang til at tisse. Du kan finde dig selv tisser oftere end normalt. Dette sker fordi kroppen forsøger at skylle bakterierne ud af sine urinveje. I nogle tilfælde, du kan finde dig selv med trang til at tisse, men kun lidt eller ingen urin vil komme ud. Dette sker ofte i blære infektioner kombineret med forhindringer i urinveje, blære eller nyresten.

Urin ændringer

De vigtigste biprodukt af din urinvejene funktion er urin. Derfor, pludselige ændringer i urinen kan være et symptom på en blæreinfektion. Når blæren er inficeret, kan du bemærke, at din urin er pludselig mørkere end sædvanligt. Det kan også lugte mere skarp end normalt. Hvis du bemærker nogen af disse symptomer, kan du have en blæreinfektion.

Smerter ved vandladning

En blæreinfektion kan også gøre det smertefuldt at urinere. Når bakterier ind i urinrøret og begynder at forårsage infektion, kan det irritere urinrøret. Dette er hvad der forårsager en særdeles smertefuld blære infektion symptom: en brændende fornemmelse mens urinating. Vandladning smerte er ikke kun smerter forbundet med blære infektioner. Du kan også opleve kramper eller brændende i dit bækken og nederste del af ryggen, som den infektion forårsager bakterier irriterer blære og nyrer.

Blodig urin

Et almindeligt symptom på en blæreinfektion er blod i din urin. Blodig urin kan betyde, at nyrerne ikke filtrerer blodet ordentligt. Normal nyrerne fjerner affald fra blodet og give blod, protein og næringsstoffer fortsætte omsætning. Når du har en urinveje infektion som blærebetændelse, kan din funktionssvigt nyrerne tillade blodet at blive filtreret ud og blandet med urinen. For det meste, kan blodig urin betyde, at din blæreinfektion har udviklet sig til dine nyrer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com