De bedste slankepiller på markedet

04/17/2012 by admin

De bedste slankepiller på markedet

Vægttabet er vanskeligt. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse, "fedme er en bekostelig tilstand, der kan nedsætte livskvaliteten og øger risikoen for mange alvorlige kroniske sygdomme og for tidlig død." Derudover rapportere National Institutes of Health, 66 procent af voksne i USA er enten overvægtige eller fede. Sund kost og motion fremmer vægttab; Hvis du har brug for noget hjælp, kan du overveje at bruge slankepiller for at give dig selv en jump-start.

Alli

Alli er den eneste vægt tab støtte, der er godkendt af FDA og tilgængelige til detailsalg. Dets aktive ingrediens, Orlistat, har siden 1998 anvendt cirka 40 millioner mennesker. Ifølge stoffet. alli.com, som bør anvendes med en kost og motion plan, "blokke 25 procent af det fedt du spiser fra at blive absorberet, og det fedt, der ikke er absorberes er uskadelig passeret gennem dine tarme." Hvis du spise måltider med mere end 15 gram fedt du måske bemærke nogle tarm ændringer. Når du køber Alli, får du også en ti dages medlemskab og kan adgang online hjælp, herunder opskrifter, måltid planer, diagrammer og kladder til at hjælpe dig videre gennem din vægt tab rejse. Startpakke til en måneds forsyning koster omkring $50.

UniqueHoodia

Den eneste måde at tabe sig er at brænde flere kalorier end du indtager. Den aktive ingrediens i UniqueHoodia, kaldet Hoodia Gordonii, hjælper med at undertrykke din appetit og kontrol hvor meget du spiser, at skabe en kalorie underskud og reducere din vægt og kropsfedt procent. UniqueHoodia omfatter 460mg Hoodia og ingen andre fyldstoffer eller tilsætningsstoffer. En måneds forsyning af UniqueHoodia retails for $69,95, men en rabat er ofte tilbudt, hvis du køber en fire måneders forsyning.

Capsiplex

Capsiplex er en fedtforbrænding produkt designet til at hjælpe dig brænde flere kalorier, mens du motionerer. Tillægget er lavet med red hot chili peppers og dækket af en beskyttende belægning, så det ikke irritere din mave. Lowfatliving.com rapporterer, at retssagen undersøgelser udført af University of Oklahoma viste 278 flere kalorier blev brændt af voksne tager Capsiplex end dem, der fik placebo. En måneds værd af Capsiplex kan købes online for £43.98.

Xenical

Xenical er varemærket for Orlistat og et andet produkt, der skyller uabsorberet fedt ud af dit system. Det er en af de mest respekterede recept kost narkotika på markedet og bør kun tages under en læges tilsyn. Xenical vil ikke forårsage alvorlige bivirkninger, men vil øge hyppigheden af afføring. Hvis du har et højt Body Mass Index (BMI) kontakte din læge for råd om kontrol med din vægt og at få en recept.

Overvejelser

Husk at den eneste måde at tabe sig er at spise færre kalorier end du forbrænder. De fleste kost piller til salg i butikker eller online er reguleret ikke af FDA og kunne have skadelige virkninger på kroppen. Snak med din læge, når de begynder en vægttab plan at sikre, at enhver piller du beslutter at tage vil ikke forårsage bivirkninger med sundhedsmæssige betingelser du har eller recepter du allerede tager.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com