Hvordan man vælger en RGP linse

08/11/2010 by admin

Mange mennesker vælger stive gas-gennemtrængelige (RGP) kontaktlinser, fordi de giver skarpe vision for bygningsfejl skyldes en uregelmæssigt formede hornhinden. RGP linser er generelt nemme at passe, indsætte og fjerne og sidste i lang tid. Der er flere ting at overveje, når du vælger en RGP linse.

Instruktioner

• Planlægge en aftale med en licenseret øjet pleje professionelle som passer RGP linser. GP linse Institutes hjemmeside har et link til øjet pleje praktiserende læger, der specialiserer sig i RGP linser. Optometrister, øjenlæger og licenseret kontaktlinse teknikere design RGP linser baseret på specifikke maalinger med en keratometer, en oftalmologiske maskine, der måler øjets overflade. Din optiker vil også bruge andre oplysninger fra din øjenundersøgelse for at fuldføre din RGP linse montering.

• Prøv på en stikprøve RGP linse under din undersøgelse. Gas-gennemtrængelige linser er lavet af en kombination af plast og silikone og føler sig mindre godt tilpas på første end bløde kontaktlinser. Alle om Vision hjemmeside bemærker, at en af de største ulemper til RGP linser er indledende ubehag. De linser, du ender op med vil passe bedre end en retssag linse, men en prøve linse giver dig en idé om, hvad en RGP linse vil føles som i dine øjne.

• Spørg din læge, hvis du er en god kandidat til den nye kombination RGP-blød linse. En August 2010 artikel på webstedet kontaktlinse overskrifter bemærker, at SynergEyes har flere nye hybrid linser anvendelig og godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration (FDA). Kombination linser danne en hybrid af en RGP center med en blød ydre ring, som giver komfort med en blød linse og sprød vision af en RGP linse. SynergEyes er den eneste amerikanske virksomhed, der gør FDA-godkendt hybrid linser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com