Manisk Depression diagnose

04/27/2012 by admin

Manisk depression kan være en vild tur på sine gode dage, men i værste fald er det invaliderende. Mange mennesker frygter, at diagnose og behandling vil tage deres "kant" eller deres personlighed, men det er ikke tilfældet. Diagnose er det første skridt til at føle sig bedre.

Spørgeskema

Din terapeut eller læge vil spørge et batteri af spørgsmål om dine symptomer. Det er vigtigt at være helt ærlig, så du får en præcis diagnose. Glem ikke at beskrive, hvordan du føler på gode dage. Det er ikke bare om depression.

Psykiatrisk historie

Du vil blive spurgt om din tidligere psykiatriske symptomer, andre diagnoser, og om nogen familiemedlemmer har haft psykiske problemer. Dette er vigtigt, fordi nogle psykiske sygdomme køre i familier.

Fysisk eksamen

Du kan blive bedt om at gennemgå en fuldstændig fysisk eksamen eller have taget blodprøver for at udelukke en fysisk årsag til dine symptomer.

Symptom vurdering

Din behandleren vil se på alle de symptomer, historie og medicinske tests, og derefter afgøre, om du har manisk depression og hvilken type du har.

Behandling

Når du har været diagnosticeret, vil din læge diskutere behandling med dig. Medicin og individ og gruppe terapi er fælles og effektive behandlinger for manisk depression.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com