Oplysninger om kliniske forsøg for børn

08/02/2010 by admin

Oplysninger om kliniske forsøg for børn

Udfører medicinske eksperimenter på børn kan virke som noget ud af en horrorfilm, men det er hvad et klinisk forsøg er. Kliniske forsøg vedrørende børn kan spænde fra at prøve et nyt lægemiddel til i en ny behandling. Disse forsøg har resulteret i fantastiske fremskridt inden for medicin, ifølge oplysninger fra Duke University Health System.

Hvorfor børn?

Børn er ikke "små voksne," ifølge Dr. Renee Jenkins, børnelæge, tidligere formand for American Academy of Pediatrics. Ofte er en lægens behandlingsplan for et barn baseret på forskning udført med voksne patienter. National Heart, Lung, og Blood Institute siger, at kliniske forsøg på børn kan hjælpe lægerne identificere den rigtige dosering af metoder for børn, finde behandlinger for børn, der er ramt af sygdomme, der strejke både børn og voksne og hjælpe lægerne finde behandlinger for problemer, der kun sker i barndommen.

Er de sikker?

Der er en frygt blandt forældre, et klinisk forsøg kunne resultere i deres børn at få sygere eller endda døende. US Department of Health and Human Services har retningslinjer designet til at beskytte børn involveret i kliniske forsøg. Disse retningslinjer, at risici for børn involveret i disse undersøgelser bør være minimal og de resultater, der er gavnligt for barnet eller til medicinsk forskning. Forældre har ret til at sige "nej" til at lade deres barn til at deltage i en klinisk undersøgelse.

Ydelser til familier

Før at indvilge i at lade deres børn deltage i et klinisk forsøg, ønsker forældre at vide, hvordan det kan hjælpe deres børn. Ifølge National Heart, Lung, og Blood Institute, kliniske forsøg giver børnene adgang til nye lægemidler eller behandlinger, give familier yderligere oplysninger om tilstanden og resultater i en tættere overvågning af barnet end hvad kan have fundet sted i en normal indstilling. Nogle gange er barnet i det kliniske forsøg den første til at drage fordel af et nyt lægemiddel eller en behandling.

Fordele til medicin

Kliniske forsøg foretaget på børn have reddet liv, ifølge Dr. David Benjamin af Duke University Health System. Blot 100 år sagde siden, en ud af seks børn ikke levede at se deres femte fødselsdag, han. Kliniske forsøg har ført til overlevelse af de fleste børn, der er diagnosticeret med leukæmi mens bare 50 år siden, leukæmi var næsten altid dødelig hos børn. Polio har udryddet på grund af kliniske forsøg på børn. Forskning, der viste læger, hvordan man kan hjælpe dem ånde har reddet liv af for tidligt fødte børn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com