Om blodtryk maskiner

05/15/2012 by admin

Undersøgelser har vist, at når blodtryk overvåges i hjemmet patienter har større reduktioner i deres målinger og er mere tilbøjelige til at nå deres mål, blodtryk.

Overarmen blodtryk maskiner

Blodtryk maskiner generelt tilgængelige er overarmen automatiske maskiner, der pustes op og give en læsning automatisk og overarm semi-automatiske maskiner, som er manuelt oppustet men give en automatisk læsning. De semi-automatiske maskiner er billigere, men er mindre præcis.

Wrist Blood Pressure maskiner

Nogle blodtryk maskiner er bærbare og wrap omkring håndleddet. Disse maskiner kan være praktisk og/eller mere behagelig at bruge, men anses ikke så nøjagtige som overarmen enheder.

Nøjagtigheden af blodtryk maskiner

Der er generel enighed om, at hjem blodtryk maskiner kan sammenlignes med professionel/klinisk maskiner og at overvågning af hjemmet reducerer eller eliminerer oppustede aflæsninger, der opstår i lægens kontor på grund af ekstra stress. Det betyder hjem maskiner kan være endnu mere præcis end på lægens kontor.

At holde styr

Måle dit blodtryk hver dag og skriv ned dine aflæsninger. Gennemsnitlig dem over tid, for eksempel, over en uge og derefter en måned, og give denne oplysninger til din læge. Dette vil hjælpe lægen bestemme den bedste behandling, hvis nogen er nødvendig.

Korrekt brug

Din læge eller sygeplejerske kan teste din maskine for nøjagtighed og vise dig, hvordan man bruger det korrekt. Maskinen skal være testet en gang om året og gemt væk fra varme.

Manchet størrelse overvejelser

Manchet størrelse er meget vigtig. Hvis størrelsen er forkert, dit blodtryk vil være forkert. Din læge, sygeplejerske eller apoteket kan hjælpe dig med at finde den størrelse du har brug for.

Digitale udlæsninger

De fleste mennesker finder, at en digital udlæsning er lettest at læse og forstå.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com