Sådan bliver du en mor ved et surrogat far

02/21/2012 by admin

At blive en mor ved et surrogat far er mere almindeligt kendt som bruger donerede sæd til at blive gravid. En kvinder skal bruge sæd fra en surrogat far om hendes partner har fertilitetsproblemer, hvis hendes partner har en genetisk lidelse, han kunne gå videre til barnet, eller hvis hun er enkelt og ønsker et barn. Processen med at blive gravid gennem et surrogat far er udført med hjælp fra en fertilitetslæge.

Instruktioner

• Det første skridt er at gå til din gynækolog og få en fuld gynækologisk eksamen og en henvisning til en fertilitetslæge. Kvinden skal have en fuld fertilitet evaluering for at sikre hun kan bære baby til fuld sigt. Gift, vil både mand og kone gennemgå frugtbarhed rådgivning for at gøre sikker på, de vil bruge donerede sæd. Når dette er gjort, kan begynde.

• Vælg surrogat far ved at forske i databasen af sæddonorer. Mænd skal opfylde grundlæggende krav at blive en sæddonor, som er mellem 18 og 40 år gamle, være sunde og har en høj sædkvalitet. Han vil donere sin sæd til en klinik, og sæden vil blive afholdt i en periode på 6 måneder til afprøvning. Disse krav er for anonyme sæddonorer. Du kan arrangere en person bekendt for at donere sæd. I mange tilfælde vil du kunne vælge sæddonor baseret på hans hud farve, højde, hår og øjenfarve farve, eller IQ eller om han ved mere end ét sprog eller har afsluttet college. I nogle tilfælde vil der være et fotografi af donorsæd på fil.

• Forstå de juridiske komplikationer af bruger donerede sæd. Anonyme sæddonorer er forpligtet til at underskrive en kontrakt, giver afkald på alle rettigheder til alle babyer, udtænkt med hans sperm, men hvis du kender surrogat far du skal sørge for han underskriver de samme kontrakter.

• Kende omkostningerne af donerede sæd og in vitro fertilisering (IVF) proceduren for at blive gravid. Donerede sæd koster mellem $200 og $3.000 dollars pr. enhed af sæd. Hele proceduren vil koste mere end $10.000 i de fleste tilfælde.

• Gennemgår IVF at blive gravid. Du vil modtage fertilitetsmedicin for at blive klar til graviditet og forbedre chancerne for at æggene bliver befrugtet af den implanterede sæd. Lægen placerer sæden ind i din livmoder med en lille plastic kateter. Efter et par uger vil du tage en graviditetstest til at se, om du er gravid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com