Vigtige grunde til en årlige helbredsundersøgelse

02/17/2012 by admin

Vigtige grunde til en årlige helbredsundersøgelse

Årlige checkups er en vigtig del af en sund livsstil. Voksne besøger ofte lægen kun når der er et problem. Nogle sygdomme og lidelser kan forebygges ved at pleje og råd du får på en rutinemæssig fysisk. Kvinder og børn, især drage fordel af en årlige helbredsundersøgelse på grund af deres konstant skiftende organer. Mange forsikringsselskaber betaler en procentdel af forebyggende pleje. Kontakt din udbyder for at finde ud af, hvilke tjenester, de dækker.

Bygge læge/Patient forholdet

At have en læge du har tillid til og føler sig tilpas taler med reducerer læge-besøg angst. En årlig helbredsundersøgelse er et ideelt tidspunkt at tale åbent med din læge uden ekstra ubehag af en lidelse. Oprettelse af en rapport med din læge under årlig besøg gør dig mindre selvbevidst om diskuterer sundhedsspørgsmål, der måtte opstå i fremtiden.

Rutinemæssige spørgsmål/livsændrende svar

Spørgsmål vedrørende dagligdags aktiviteter kan have en enorm indflydelse på din fremtid. Spørgsmål vedrørende brug af tobak, alkohol, motion, depression og selv sikkerhedssele brug har potentiale til at gøre sunde forbedringer i dit liv. Din læge vil tilbyde rådgivning på dit årlige helbredsundersøgelse for måder at forbedre og opretholde din sundhed hele året rundt.

Sygdomsforebyggelse

At forebygge sygdomme kan være så simpelt som at undersøge din familie medicinsk historie. Visse faktorer kan sætte dig i en højere risiko for at udvikle hjertesygdomme, kræft eller osteoporose. Faktorer som graviditet eller fremskreden alder kræver specifikke test. På din årlige eksamen, kan lægen bestille prøver han eller hun mener vil være gavnligt for dit helbred.

Eftersyn for kvinder

Kvinder bør have deres blodtryk, vægt og kolesterolniveauer kontrolleres regelmæssigt. En cervikal celleprøve skal gøres hvert tredje år. Kvinder bør begynde at modtage en mammografi hvert andet år efter fyldte 50. Disse er vigtige screeninger for tidlig forebyggelse af kræft.

Eftersyn for mænd

Mænd skal også have en regelmæssig kontrol af deres blodtryk, vægt og kolesterol. Mænd over 50 år bør testes for kolorektal cancer. Prostata undersøges også. En årlig eksamen giver mulighed for tidlig påvisning af alvorlig sygdom.

Eftersyn for børn

Vacciner er en vital del af årlige eftersyn for børn. Immunizations holder dine børn sunde og beskyttet mod sygdomme. Lægen vil undersøge dit barn for ordentlig vækst og udvikling. Alder passende milepæle i fysiske og psykiske udvikling kan drøftes. Den årlige helbredsundersøgelse præsenterer en mulighed for at drøfte eventuelle bekymringer, du har med hensyn til dit barns sundhed og trivsel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com