Hvordan du kan diagnosticere Mastoiditis

07/18/2012 by admin

Hvordan du kan diagnosticere Mastoiditis

Mastoiditis er enhver infektion af den tidsmæssige knoglen i kraniet bag øret, kaldet mastoid proces. Klassiske mastoiditis henviser til akut sygdom forårsaget af akut otitis media. Latent mastoiditis er den kroniske form og er ofte forårsaget af behandling af akut otitis media med antibiotika.

Instruktioner

• Observere de karakteristiske symptomer på mastoiditis. Disse oftest tilbagevendende episoder af akut otitis media, feber og smerter bag øret, der kan være ledsaget af et bud masse. Spædbørn med mastoiditis kan vise uspecifikke symptomer som irritabilitet og dårlig fodring.

• Foretage en fysisk undersøgelse for tegn på mastoiditis. Fælles tegn på klassisk mastoiditis omfatter en rød, hævet trommehinden og mastoid område. Patienter med latent mastoiditis kan har ingen ydre tegn.

• Udføre en neurologisk undersøgelse. Hjernenerver kan være involveret i den fremskreden sygdom, herunder parese af abducens og ansigtet nerver og smerter fra den oftalmologiske afdeling af trigeminusnerven.

• Foretage laboratorieundersøgelser. Blodprøver kan vise leukocytose og en forhøjet blodsænkning. Tage væske fra mellemøret, hvis trommehinden er allerede perforeret. En laborant bør gøre en kultur af væske og bejdse det med syrefaste og Gram pletter.

• Søg efter specifikke årsager til mastoiditis. Fælles bakterielle årsager omfatter Streptococcus pneumoniae, Streptococcus pyogenes, Pseudomonas aeruginosa og medlemmer af Staphylococcus arter. Andre risikofaktorer for mastoiditis omfatter en inficeret cyste i mellemøret, tilbagevendende akut otitis media og en immunkompromitterede patienten.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com