Hjem afhjælpe at ophæve Ringworm af ansigt

07/18/2012 by admin

Ringorm er forårsaget af en svampeinfektion. Du kan bruge over-the-counter medicin til at behandle betingelsen, men der er også løsninger, der bruger ingredienser du kan have i dit hjem. Altid Vær forsigtig, når du bruger et hjem afhjælpe til behandling af en udslæt. Test din reaktion på behandlingen ved at anvende en lille mængde til din hånd, og se i 24 timer til at se, om du har en reaktion.

Tea Tree olie

Påfør en lille mængde af tea tree olie direkte til udslæt med en vatpind, tre eller fire gange om dagen. Tea tree olie indeholder terpenoider, som virker på kroppen som en antiseptisk og svampedræbende. Hvis du ikke kan se resultaterne i et par dage, kan du prøve et andet hjem afhjælpe for infektionen. Du kan se små fremskridt i et par dage, men Bemærk ændringer i udseendet af udslæt. Denne olie bruges til en række infektioner såsom neglesvamp og i behandlingen af acne.

Eddike

Brug en vatpind til at anvende eddike på samme måde, at du har anvendt tea tree olie. Eddike kan være hårdt for huden, så test din reaktion på dette middel, før du anvender det til dit ansigt. Bruge middel et par gange om dagen til at fjerne ringorm. Eddike virker svarer til tea tree olie. Det har en svampedræbende egenskab, der udrydder svamp efter et par dage efter behandling.

Hvornår skal man søge hjælp

Spild ikke tid, hvis din ringorm infektion sprede trods brugen af disse behandlinger. Ringorm er meget smitsom og kan spredes nemt til andre områder af din krop og andre mennesker som du kommer i kontakt med. Undgå at dele håndklæder og andre vare, når du har en ringorm infektion.

Hvis dine symptomer bliver værre, se din læge straks. Din læge kan ordinere en aktuel salve, der effektivt vil udrydde infektion. Disse medikamenter er meget stærkere end de aktuelle salver, som du kan købe over tælleren eller de hjemme retsmidler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com