De gennemsnitlige omkostninger for tandimplantater i North Carolina

06/07/2012 by admin

Enhver, der må leve med manglende tænder ved, at det er en smertefuld situation. Nogle mennesker kan være født uden at alle deres voksne tænder. Andre tabe tænder fra voksende ældre, skade eller sygdom. At miste tænder ændrer dit udseende og kan være til skade for dit selvværd. Denne situation kan dog korrigeres ved brug af dentale implantater.

Tandimplantater

Tandimplantater har forandret tandpleje. Nu er der flere muligheder for at korrigere manglende tænder. Den bedste mulighed er at få en permanent tand. Tandimplantater er en mulighed for dem, der vil gendanne manglende tænder. Disse tænder kan bruges ligesom dine naturlige tænder. Ikke kun disse tænder arbejde som naturlige tænder; de også ser og føles som dine egne tænder.

Høring

Når du har besluttet at få tandimplantater, skal du lave en aftale med din tandlæge om en høring. Dette besøg er ofte gratis. Når du har drøftet din beslutning med din tandlæge, vil han tage røntgenbilleder af tænderne. Afhængigt af din forsikring kan røntgenbilleder koste dig, intet til $45.

I det første trin i implantatkirurgi, er en skrue implanteret i din kæbeknoglen. Når dette er placeret, skal du vente på, at din kæbe til at helbrede. Når helet, kan den nye udskiftning tand knyttes til skruen.

Udgifter til tandlæge

Omkostningerne ved tandimplantater er forholdsvis høj lige--fra $2.000 til $4.000 pr. tand. Dette kan variere afhængigt af placering og omfatter ikke nødvendigvis omkostningerne ved tandlægebesøg forbundet med proceduren.

Omkostninger for Oral kirurg

En mundtlig kirurg også er behov for at indsætte implantatet. For at modtage implantatet-- eller skrue der er indsat i kæben--gennemsnitsprisen løber mellem $1.200 og 2.500 $. Ikke alene har du til at betale for implantatet, du også nødt til at betale for den mundtlige kirurg tjenester og det personale, der hjælper ham. En anden omkostninger kan omfatte i laboratoriet, der skaber implantater og leverancer nødvendige for at udføre kirurgi.

Finansieringsmuligheder

Finansieringsmuligheder er generelt tilgængelige for dem, der har brug for denne form for procedure. Ifølge dentalfind.com, give nogle dental kontorer betaling planer. En anden mulighed er CareCredit. Dette er en tredje-parts finansieringsselskab, som du kan gå gennem for at få et kreditkort, der er bare for dental eller medicinsk arbejde eller procedurer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com