Wellbutrin til vægttab

02/11/2012 by admin

Wellbutrin til vægttab

Der er mange modefænomen kost piller på markedet lovende at drop pounds ved hjælp af naturlige urter og kosttilskud, men mindst ét stof har vist sig at hjælpe med vægttab. Wellbutrin er længe blevet godkendt som en foretrukne antidepressiv på grund af sin manglende bivirkninger, men mere for nylig det er blevet set også være effektiv som en vægttab stof for dem, der er overvægtige.

Hvad er Wellbutrin?

Wellbutrin er en flere uptake hæmmer, hvilket betyder, at det påvirker mere end blot en neurotransmitter i hjernen i modsætning til serotonin uptake hæmmere som Zoloft. Wellbutrin anvendes til behandling af svære depressioner, vinterdepressioner og har vist sig at arbejde i rygestop. Wellbutrin er en receptpligtig medicin og bør drøftes med din læge for at sikre det er den rigtige pasform til din situation.

Wellbutrin bør ikke tages for flere lidelser som depression og rygestop som store doser har været kendt for at forårsage en stigning i anfald hos patienter. Andre bivirkninger af Wellbutrin omfatter angst, humørsvingninger, søvnbesvær, aggression og rastløshed. Hvis du oplever nogen af disse symptomer, Sørg for at tale med din læge. Hvis du får nældefeber, åndedrætsbesvær eller hævelse i ansigtet, komme til en læge straks, da det kan være et tegn på en allergisk reaktion.

Wellbutrin og vægttab

Lægerne opdagede, at patienter, der tager Wellbutrin begyndte at tabe sig så meget som fem pounds uden ændring i kost eller motion. Mekanismen af vægttab er ukendt, men det kan være forbundet med bivirkninger som fald i appetit, kvalme og opkastning. Også, behandling af depression kan også føre til en mere positiv livsstil, herunder kost og motion. Dramatiske vægttab kan være et problem for personer med en spiseforstyrrelse såsom anoreksi eller bulimi. Mennesker med disse sygdomme bør undgå tager Wellbutrin.

Et Duke University undersøgelse viste, at kvinder på en 1.600 kalorieindhold kost og tager Wellbutrin tabt betydeligt mere vægt end på placebo. Wellbutrin blev anvendt specifikt til vægttab i undersøgelsen og ikke til behandling af depression. Ifølge undersøgelsen, efter de første otte uger, tabt 67 procent tager Wellbutrin mere end 5 procent af deres oprindelige kropsvægt, mens kun 15 procent i placebogruppen mistet mere end 5 procent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com