Farlige Hollywood kostvaner

09/04/2012 by admin

"Du skal ikke rige eller for tynde." Det gamle ordsprog synes at være specielt tilfældet i dag. Vi alle ønsker at være tynd. Og for mange med dette mål, førsteklasses rollemodeller er Hollywood-stjerner, der ser så ubesværet ideel. I virkeligheden, men er presset til at være tynd så intens i Hollywood, at berømtheder gå til farlige længder til at afværge pounds.

Ulovlige stoffer

Siden de tidlige dage af Hollywood, har ulovlige stoffer været en del af scenen, delvis fordi de fremmer vægttab. I sin bog, "At miste det", skuespillerinde Valerie Bertinelli indrømmer at have brugt kokain til at hjælpe med vægttab. (Hun har siden efter sigende ændret sin måder og har været en talsmand for Jenny Craig kostplan, selv påtagning en bikini til at vise sine resultater på programmet.) Andre rapporter hævder, at nogle berømtheder miste betydelige beløb i vægt ved hjælp af kokain og heroin.

Receptpligtig medicin

Ifølge rapporter bruge nogle Hollywood stjerner receptpligtig medicin til andre betingelser for at tabe. Blandt disse er Clenbuterol, som er designet til behandling af luftvejslidelser hos heste. En anden angiveligt fælles receptpligtig medicin anvendes er Adderall, som anvendes til behandling af opmærksomhed underskud uorden. Dog rapporterer"mens Clenbuterol og Adderall skabe en slankende effekt på kort sigt efter et stykke tid, brugere en pludselig og ukontrollabel vægtøgning. Efter at have pillet ved den naturlige stofskifte, stop narkotika i orden, "ifølge Daily Mail.

Der er også rygter om berømtheder bliver indlagt for at være hooked til intravenøs væske (IVs) for at undgå at spise helt.

Kost

Andre berømtheder har været kendt for at alvorligt begrænser hvad de spiser. Selv i de tidlige dage af Hollywood, blev derefter-starlet Joan Crawford fortalte at hun var overvægtig. Rapporter varierer, hvordan hun håndterede det: nogle sige hun intet spiste men bøf, grapefrugt og tomater. Andre siger, at hun tyede til vodka og kost piller.I dag, er der historier om berømtheder, der spise på intet men peanuts eller kogte æg eller afførende te eller frugt juice. Nogle hurtigt på vand eller en blanding af vand, citronsaft, cayennepeber og ahornsirup.Sådanne bizarre kostvaner er kedeligt og urealistisk, ifølge diætist Lynn Grieger, R.D.,C.D., C.D.E. De også fratage kroppen af næringsstoffer fra andre fødevarer.

Kaffe og cigaretter

Ofte celebrity kost omfatter kaffe og cigaretter. Dog ernæringsmæssige psykolog Marc David sagde: "kaffe og koffein kan faktisk gøre dig fed. Hvis du drikker for meget, koffein efterligner stressrespons i vores kroppe og din kortisol og insulin niveauet stiger. Disse forhøjede niveauer af stress hormon signal krop til at lagre fedt."Om cigaretter, David sagde, "det er et valg, virkelig. Du vælger muligt lung cancer og død over behandling af din krop med respekt, alle i et forsøg på at være slim." David er forfatter til "Langsom ned kost."

Motion

Nogle berømtheder rapport tilbringe timer i gymnastiksalen for at få kroppen de ønsker. Men træner Justin Gelband sagde: "du kan blive afhængig af. Medmindre du er en professionel atlet, behøver du at gøre mere end en-og-en-halv timer en dag at få et godt resultat."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com