Fakta om Raja Yoga

08/27/2010 by admin

Fakta om Raja Yoga

Ordet raja betyder royal, og denne type yoga hjælper dig med at nå et nyt niveau af oplysningstiden. Raja Yoga kaldes også mentale Yoga og det er en af de seks ortodokse skoler i klassisk yoga. Denne gren af yoga fokuserer på mere end bare de fysiske praksis af yoga. Udover disse understreger Raja Yoga selvbeherskelse i din hverdag og intens meditation til at nå en avanceret tilstand af selvrealisering og bevidsthed.

Otte-lemmer Foundation

Patanjali nedskrev otte trin eller lemmer, yoga i sit værk "The Yoga Sutras" omkring 200 A.D. Raja Yoga er afhængig af disse otte trin til at danne en ramme for din yogapraksis. Lemmer, eller praksis, fokus på etiske standarder, selvdisciplin, kropsholdning, åndedrætskontrol, sensoriske tilbagetrækning, koncentration, meditation og endelige befrielse. Du følger disse lemmer i deres givne rækkefølge.

Daglige praksis

I de første to lemmer, yama og niyama fokuserer du på etisk adfærd og selvdisciplin. Formålet med denne adfærd er at skabe indre og ydre fred. Måder at praktisere det etiske aspekt af Raja Yoga omfatter afstå fra vold, tyveri, grådighed og sex. Måder at praksis selvdisciplin med Raja Yoga omfatter ære din guru, afsætte dig selv til skriftlig undersøgelser og overvejer meningen med livet.

Fysiske metoder

De fysiske praksis af Raja Yoga omfatter asana og pranayama pratyahara. Raja Yoga anbefaler, at du bevæger dig gennem din asanas, eller arbejdsstillinger, med fuld bevidsthed og uden indblanding fra tanke. Lyt til din krop og gør det muligt at guide dig igennem dine rejser. Raja Yoga anbefaler, at du gør ånde arbejde for at styre din energi. Et eksempel på ånde arbejde er alternative næsebor vejrtrækning. Den endelige fysiske trin er pratyahara eller sensoriske tilbagetrækning. Ved at fjerne alle fem sanser, forberede du dig til sande åndelige meditation.

Mental praksis

I løbet af en traditionel Raja Yoga praksis koncentrere dig dit sind på et punkt i fokus. Denne aktion sigter mod at bringe mental ro. Raja Yoga opfordrer dig til at fokusere på et enkelt punkt 12 sekunder eller mere. Det lærer dig, hvordan at lede opmærksomheden indad, uden eksterne distraktioner. Når dine sanser er rettet indad, kan du mægle i en længere periode. Det sidste led af Raja Yoga er samadhi eller oplysningstiden. Efter en rejse gennem disse trin, nå yogier et niveau af superconciousness.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com