Hvad er Pycnogenol?

07/19/2010 by admin

Hvad er Pycnogenol?

Pycnogenol er en urtekosttilskud, der har været populær i USA i mere end 30 år. Det bruges til kæmper frie radikaler i kroppen til at forhindre aldring og cirkulation problemer. Pycnogenol er også anses for antioxidant egenskaber og fremme af et sundt immunsystem.

Historie

Pycnogenol er en urtekosttilskud, der var første patenteret i 1970 og officielt navngivet og bruges af Jacques Masquelier af universitetet i Bordeaux i 1979. Pycnogenol er afledt af barken af den franske maritime fyrretræ træ, som menes at indeholde aktive bioflavonoider svarer til frisk frugt og grøntsager.

Funktion

Pycnogenol er brugt til at bekæmpe frie radikaler i det menneskelige legeme, som forbedrer hudens udseende og smidighed, reducerer de toksiske effekter af stress på kroppen og bekæmper de mange effekter af aldring på kroppen, både internt og eksternt. Pycnogenol er også brugt til antioxidant egenskaber sammenlignes med c-Vitamin.

Bivirkninger

Rapporterede bivirkninger fra Pycnogenol inkluderet milde mave ubehag, kvalme og svimmelhed. Symptomerne kan forbedres hvis supplement er taget med måltider.

Fordele

Pycnogenol er hurtigt absorberes af kroppen inden for 20 minutter og det er effektivitet varer 72 timer. Brugen af Pycnogenol er populære til behandling af alder og degenerative sygdomme og lidelser samtidig styrke immunsystemet, styrkelse af blodkar og forbedre cirkulation.

Advarsel

Som med alle naturlægemidler kosttilskud, skal du konsultere din læge før du tager denne medicin, især hvis du er gravid eller kunne blive gravid.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com