MS relateret til toksiske metaller & behandlinger

07/26/2010 by admin

MS relateret til toksiske metaller & behandlinger

Multipel sklerose (MS) er en autoimmun sygdom, hvor de myelin skeder dækker nerver i rygmarv og hjerne bliver forværret. Kommunikation i den neurale vej til og fra hjernen bliver forvrænget, og nerver har svært ved fungerer. Eksponering for giftige metaller kan være en MS udløser.

Kviksølv

Kviksølv damp leecher fra kviksølv amalgamfyldninger udløser flere sklerose. Fire ud af 10 casestudier featured på en giftige metaller information hjemmeside er MS-patienter. Når fyldninger blev fjernet i disse patienter, formindsket deres MS-symptomer.

Bly

Bly er et andet metal som MS tilskrives ofte. En undersøgelse offentliggjort af det britiske tidsskrift af almen praksis forbinder en højere MS forekomst til geografiske områder med højere blyindholdet i vand, jord, grøntsager og klipper. Blyforgiftning kan også skyldes maling.

Aluminium

En undersøgelse på Storbritanniens Keele University viste, hvordan MS er relateret til den giftige metal aluminium. Patient urinprøver registreret højere end normale niveauer. Reduktion af eksponeringen reducerer symptomer.

Jern

Keele University undersøgelse viste også et højere niveau af jern i MS patient urinprøver. WebMD rapporter desuden højere niveauer af jern i hjernen hos MS-patienter.

Jord eksponering

Højere end normale niveauer af svovl, bly og arsenik var til stede i jorden i et område i nærheden af El Paso, Texas, hvor forekomsten af MS blev også højt.

Behandlinger

Kelationsbehandling, afgiftning og begrænsende eksponering for giftige metaller er fælles behandlinger til at hjælpe med at begrænse MS symptomer forårsaget af dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com